2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
ماهی جان حالا چیکار میکنی؟؟ اوکی میکنی باهاش یا بازم میری مطبگردی؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
اینو یادم رفت بگم عکس نیم رخمو طبق چیزی که من خواستم ( بدون قوس سر خیلی خیلی گرد خیلی کم سر بالا بسیار طبیعی ) طراحی کرد که بشدت عاشقش شده بودم دوست پسرم که چشماش چهارتا شده بود :))) ازش پرسیدم چند درصد شبیه طراحی میشه که گفت این طراحی یه چیز کلیه ولی چیزی که میخوای با توجه به بینیت کاری نداره میشه درش آورد بازم یادم رفت اینم گفت که برای من تمام رخ مهمتره چون باید بینیم قشنگ جمع بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش نوا جان من صمیمی ترین دوستم اصرار عجیبی داره که من پیش الهی عمل کنم میخوام یه بار باهاش مطب الهی هم برم خوب وقتی فکر میکنم من که مرداد زودتر نمیتونم عمل کنم(امتحانات دانشگاه) پس بهتره توی این مدت هم یه مقدار این ور اون ور سر بزنم اما من تصمیم گرفتم بیشتر از این دکترایی که توی لیستم هستن دیگه خودمو گیج نکنمو تصمیم بگیرم
اره عزیزم حتماً تحقیقات کامل کن که جای هیچ پشیمونی نباشه، تو فکر منم انداختی برم مطب شاهین صحرایی، الان پنج تا دکتر تو لیستمه که باید برم مطبشون
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
ولی مثله اینکه زیادم نظر تورو جلب نکرده درسته؟؟
اتفاقا بر عکس نواااا من الان خیلی دارم سعی میکنم که جوگیر نباشم دختر :)))))) دوست پسرم میگفت معلومه خیالت راحت شده امشب میتونی بالاخره راحت بخوابی آخه من خیلی استرس داشتم که اینم اونطور که میخوام نباشه اما واقعا خوشم اومده از کاراش و تجربش
به به ماهی جونم، ایشالا همون که میخوای بشه
جای بخیه ها تا اونجا که من دیدم هیچ کدوم مشخص نبود عزیزم بعضی بینی ها رو از همه نظر کوچیک کرده بود بعضی ها رو خیلی کوچیک نکرده بود که فکر میکنم برمیگرده به همون بیس بینی اما اینو میشد متوجه شد که از هر نظر نیاز به کم شدنو کوچیک شدن بینی داشته باشه تا جایی که جا داشته باشه این کارو انجام میده
2810