2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016020 بازدید | 66529 پست
سامی جون منم مثل شما ...کارای برزنجی عاقلانه هست وریسکش خیلی کمه..واز نظر تنفسی عالیه.یه دماغ بدون ایراد مناسب صورتت تحویل میده مثل عملای اروپاییا خوب ممکنه پسند ایرانیا که دماغ خیلی کوچیک وتیز دوست دارن نباشه امامنم خیلی به دلم نشست.همین که خیلی دماغو دست کاری نمیکنه خیلیله

البته سامی جون اگه دقت کنی کارای برزنجیو با اینکه دست کاریش تو دماغ کمه اما تغییر مثبت تو چهره زیاده واین تغییر کاملا طبیعیه من دیروز بعضیارو باور نمیکردم دماغشون عمل شده باشه...
.
ققنوس 1 عکس دیگه از الهی
این واسه شب یلداس
2سال و 8ماه بعد عمل
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/3f620f4726d2fa7c1.jpg

الهی یکی از گزینه های منم بود اما وقتی دیدم کاراش بعد یه مدت خراب میشن بیخیال شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودش به من گفت من ترجیح میدم محطاتانه عمل کنم و زیاد دست کاری نکنم فکر کنم برم آز بدم ببرم پیشش دوست دارم جمع و جورتر شه حالا میرم میگم بهش از همه بدتر اینه که همه دارن رای من رو میزنن عنل نکن دیوونه کردن من رو بعد یه چیز دیگه به نظرتون الان عمل کنم بهتره یا بعد عید میترسم عید هرکس ببینه یه چیزی بگه داغون شم😢
❤️
بچه ها من چند ماهه تاپیک جراحی بینی را میخونم اما تازه عضو شدم.
کممممممک!!
مریم ف منم از کارای برزنجی خوشم آمده البته توی سایتش دیدم. من یه بینی قلمی و ظریف اما طبیعی میخوام که به فرم صورتم بیاد و پشت لبم بلند نشه، قوس هم زیاد دوست ندارم. به نظر شما با برزنجی به هدفم میرسم آیا؟؟
مینا جون بالاخره تصمیم گرفتی با کی عمل کنی؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
ارزو جان به من 7 گفت نمی دونم چرا اینقدر به من زیاد گفت به باقی که 5 و اونهایم که انحراف دارن نهایتا 6 بچه ها بینی منو دیدن به خدا کم کاره همه دکترهایی که تا حالا رفتم گفتن کم کاره خیلی از این موضع ناراحتم
میشه یه دکتر خوب غیر از نادریان و سجادیان و شیروانی و زینعلی برای بینی های گوشتی بگین 😩😩منظورم اینایی که همش اسمشون اینجا هست تازه پورسانت هم که نمیدن معروف میشن الکی آهان سامی رو بادم رفت
❤️
منم نمی دونم براساس چی قیمت می ده .... عجیبه برام . و عجیب تر اینه که روز مشاوره و چکاپ مریضای بعد از عملش با هم فرق داره ........... نمی دونم چرا یه مانیتور بزرگ گذاشته تو اتاقش که سالن انتظار رو چک کنه !!!![
ازش پرسیدی کم کاری یا پرکار؟
پانیذا............یحیوی نمونه های سایتش خیلی بهتر از مطبشن...............اما اونا هم خدایی قشنگ توشون کم نیس......من چندتا کار نامتقارن دیدم که منصرفم کرد..........ویکم نوک بینی رو تیز میکنه که من دوس نداشتممممممممممممم
اینم عکس 1 ماهگی مریم که با برزنجی عمل کرده:

آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی