2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015659 بازدید | 66529 پست
آخ جون صاحابمون اومددددددددددد مانیییییییی دلم واست قد یه گونجیییییییشک شده بود اینجا صلح کامل بود این مدت همه جوگیر شدیم گیس و گیس کشی نکردیم واسه تنوع خخخخخخ تاپیک به نفع و ضرر هیشکی نیس منشیارو شوت کردیم بیرون آقای ببخشید با فرهنگ عمل کرد مریم69 با اکرمی عمل کرد نیلپر با سجادیان عمل کرد کتانه با نادریان عمل داره
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
قربونت برم مرسی شامانا چه خوب انگار بهار به همه ساخته خدا رو شکر یه دونه ای :) توام عمل کن از شرت خلاص شم دیگه :)
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوا مانیییییییی داشتیم؟؟؟؟؟؟؟ تازشم مماخم نیازی به عمل نداره من اینجام که دور هم باشیم خخخخخ
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
حسنا جون در مورد شیروانی من هم مشکل تنفسی رو فقط شنیدم و به چشم ندیدم هنوز، ولی خب حداقل از 5-6 نفر شنیدم، اتفاقا دختر دوست مامانم جدیدا باهاش عمل کرده ، دو سه هفته دیگه میبینمش احتمالا، ببینم چی شده! سر عمل که انگار خیلی اذیت شده بود (به خاطر بیحسی بد) و خانوادش یه دعوای حسابی با دکتره کرده بودن، حالا اگه دیدمش میام میگم حتما...
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
حسنا: ببین شیروانی واقعا کارش درست بود ولی الان به نظرم خیلی ضعیف شده عملاش یه زمانی حس زیبایی شناسیش به نظرم یک ایران بود ولی الان همه رو اکثرا یه مدل عمل میکنه من آخرین کسی رو که میشناسم باهاش عمل کرد بهناز بود خواستی ازش میپرسم بهت میگم ولی مطمئنم راضی بود
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
صاااحبمون؟؟؟!!!! ً
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
دوستان متاسفانه تقصیر ماست که بد موقعی به دنیا اومدیم ;) اگه چند سال پیش بود من خودم حتما با شیروانی عمل میکردم، احتمالا باید چند سال دیگه صبوری کنیم که دکترای عزیزمون تجربه شون بره بالاااا...
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
اقای مانی من دپاغم پر کاره امروز شامانا عکسمو دید ارتفاع بینیم باید کم بشه نوکشم جمع بشه انحراف طاهریرم دارم دلم یه دماغ صاف و کوچولو و شیک میخواد قیمتشم مهم نیست برام شما کی رو پیشنهاد میدین؟؟؟
تا خدا هست دگر غصه چرا؟؟؟؟
پیش شیروانی برو ضرر نداره خواستی اسلامی هم یه سر بزن کلا از مطب گردی نترسید ولی یادتون باشه پول بیشتر لزوما = کار بهتر نیست این چند وقته انقدر اسم دکتر شنیدم از آدمای مختلف که فهمیدم اسم این دکترای که توی تاپیک ماست یک هزارم کل جراح بینی هم نمیشه :)
شامانا: وای به حالت اسپم یزاری :) بعدشم من اگه اعتماد به نفس تو رو داشتم با چنگال به آمریکا حمله میکردم
مانی اگر اسپم های من نبود تاپیک بی صفا می شد بووووووخوووووودااااااا