2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
دکنر کوروش یزدانفر: بچه ها من پریروز رفتم مطب یزدانفر حدود ساعت 6 و نیم به منشی حضوری گفتم من کی بیام تا بتونم نمونه ببینم از دکتر؟؟؟؟؟؟؟ دفترشو نیگا نیگا کرد گفت فردا بیا///// دیروز ساعت حدود 5 و نیم رفتم مطب؛ یه آقایی بود که 6 روز بود از عملش می گذشت، زیر چشمش یکم قرمزی مثل هلال هنوز مونده بود، و چشم چپش خونریزی کرده بود و قرمز بود یه قالب خیلی سبک و کوچیک رو بینیش بود و اومده بود دکتر براش بر داره و چسب بزنه. عکس قبل عملش رو نشون داد ،قبل عمل بینیش تیغه ی خیلی پهن و زمختی داشت و نوک بینیش هم پهن بود.بعد عمل، بینیش صاف و صوف و خوب شده بود و کاملا مردونه بود. اما کوچیک نشده بود. درسته ورم داست اما مشخص بود تغییر سایز نداشته. و اگر داشته خیلی زیاد نیست.وقتی از اتاق دکتر هم اومد بیرون ، با چسب هم همین نظرارو داشتم. یعنی از بس قالب کوچیک بود که راحت می شد قضاوت کرد. بعد یه خانوم که وقتی من وارد مطب شدم تو اتاق دکتر بود اومد بیرون. خواهر اون آقاهه که قالب داشت بهش گفت چیشد؟دکتر چی گفتن؟ دختره هم گفت هیچی یه اسپری داد تا ببینیم چی می شه. منشی اصلا نگفت اینم نمونه کار دکتره، اما من از فاصله ی دو سه متری بینیشو برانداز کردم. قرینه و صاف بود. قوس ملایم داشت، یکم سربالا بود. خوب بود ظاهرش. عالی نه اما خوب بود. همین که متشی رفت تو اتاق دکتر که واسش چایی ببره من ازون خانومه پرسیدم، که این خانوم که رفت رو دکتر عمل کرده بودن؟ مشکلش چی بود؟ این خانومه هم گفت که مثل اینکه مشکل تنفسی داره بعد از عمل. از تنفسش راضی نیست!!!!!! بعد یه دختره اومد با برادرش که 10 روز بود عمل کرده بود. بینیش خیلی کم ورم بود. اصلا قوس نداشت و تیغش صاف و تمیز بود. اما چون چسب داشت قضاوتی نمی تونم بکنم. اما می گفت که از همه چیز خیلی راضیه. و به نظر هم بینی خوبی می اومد. یه خانونی هم اومده بود که چند سال پیش شیراز بینیشو عمل کرده بود و برای ترمیم اومده بود مشاوره بشه. دو نفر دیگه هم بودن که برای مسایل درمانی اومده بودن. در کل تو این یک ساعت مطب خوب شلوغ بود. اما من چیز زیادی متوجه نشدم. چون نمونه ی چندماهه نمی شه دید، و چون روز خاصی برای چندماه و چندهفته عمل کرده ها نیست، باید تعداد دفعات زیادی رفت تو مطب نشست که من با وجود منشیش اصلا این حسو ندارم که چندبار بتونم برم و نمونه ببینم. اینگونه هست که مطب گردی انسان را گیج تر می کند... خخخخ
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهار سارا جان واقعا منشی های برزنجی میزارن نمونه ببینی و باشون صحبت کنی؟ آخه هفته پیش یکی از دوستام رفته مطبش، داشته با یکی از مریضا حرف میزده و درمورد عملش میپرسیده یکی از منشی ها با لحن بدی گفته ما اینجا خوشمون نمیاد با مریضا صحبت کنید! اگر میخوایید مشاوره بشید بشینین وگرنه بفرمایید بیرون! یعنی تا این حد. من مطبش رفتم البته نمونه نبود اما منشی هاش رفتارشون خوب نبود. البته یکی از گزینه هام برزنجیه ولی با این تجربه دوستم میخواییم این بار با هم بریم که زورمون به منشی هاش برسه!! تو شانس آوردی
نگارجان مبارکه 25 روز عالیه.من از سه رخت خیلی خوشم اومده :)))یچیز دیگه میگم عزیزم جوابمولطفا بده ؛))) رژ لبت خیلی خوش رنگه.منوخواهرم خیلی خوشمون اومده میشه اسمشو شمارشو بگی؟ میخوام بخرم :))) مرسی عزیزم
Masoome جان نه من از این عکس و این بی پرواییش خوشم اومده وگرنه من بینی اینجوری زیاد دوس ندارم
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بی پروایی یعنی یجور شجاعت. نترس بودن من بینی به این قلمی دوس ندارم.
2810