2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره وروجک منم تو عمل با دکترم خیلى حرف میزدم، اما از عمل هیچى نمیفهمى، انگار دارى خواب میبینى!
DesiSmileys.comپوشک ترک، دستمال بچه، پودر و قرص و نمک ظرفشویى Finish, پودر لباسشویى Areal................. خودتان مقایسه کنید.....................
www.ninipushak.loxblog.com
نونوش بخیه هاى داخل بینیم جذبیه، اما کلوملام نه! یه هفته بعد از عمل رفتم منشى دکتر برام کشید اما الان که نگاه میکنم یدونه کوچولو مونده، چیکارش کنم؟؟ خودش بمونه مى افته؟؟؟؟
DesiSmileys.comپوشک ترک، دستمال بچه، پودر و قرص و نمک ظرفشویى Finish, پودر لباسشویى Areal................. خودتان مقایسه کنید.....................
مامی هلیا جونم سلام،میشه برام یه مقدار از نیمه بی
هوشی بگی؟؟ فکر کنم منم بخوام نیمه بیهوشی عمل کنم.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
مامی هلیا من بخیه های کلوملا هم جذبی بودن روزی که رفتم برای برداشتن اسپیلنت فقط دکتر سرشونو کوتاه کرد که اذیت نکنه چند وقت بعدم افتادن..ولی به نظرم تو از دکترت بپرس مطمئن شی

سمانه هر دکتری یه مدل بخیه میزنه فرقی نداره
سلام نوا جون، به نظر من بهترین تصمیم رو گرفتى، چون وقتى خودت تجربش کنى میفهمى که چقدر راحت و بى دردسره!!! امیدوارم موفق باشى...
انوشا براى منم خیلى اذیت میکنه، مثل تیغ تو گوشتمه! شوهرم میگه بیار خودم برات بکشم با موچین!!
خوب بگو دکتر یا پرستارت برات بکشه دوشواری که نداریم این طور راحت میشی ابرای من واقعا متوجه نشده بودن سر یه معاینه متوجه شدن
سخت است ،کار دنیا سخت است
امادوری از همه اش سخت تر است.....
(سید مهدی موسوی)

بینی استخوانی
20مهر1392 دکتر کمال کوچک زاه
سلام به همه
سمانه جان یه تعداد از بخیه های منم کشیدنیه ، بعد از یک ماه و نیم تا دوماه میکشنش ، نگران نباش . تا اون زمان هم باید مرتب شستشو بدم و چرب کنم تا اذیت نشم.
در مورد بخیه پره ها هم اونایی که نیاز به کوچیک کردن پره ها باشه پره هاشون برش میخوره وگرنه واسه اونایی که عملشون باز بوده فقط کلوملا بخیه میخوره و اونایی هم که بسته است هیچ اثری از بخیه روی بینیشون نیست.

مامی هلیا حتما بخیه هاتو چرب کن ، اینجوری دیگه اذیتت نمیکنه در ضمن به جذب یا جوش خوردنشم کمک میکنه .
نایا جان این مسئله کاملا سلیقه ای هست من خوشم نمیاد بینیم را به کل عوض کنن شخصیت صورتم عوض شه خودم هم خودم رو نشناسم شما با دقت نگاه کنین عکس ها رو بعد با حب و بغض جواب بدید من که کارای ایشون رو زیر سوال نبردم گفتم نمیدونم چرا این سبک رو که خیلی غیر طبیعی هست همه دوست دارن
تازه خودم وقت مشاوره هم دارم باهاشون شاید سایتشون قدیمی عکساش
❤️
شامانا فکر میکنم همه دکترا با هر ٢ روش عمل میکنن، باید بهشون بگی!
خیلى راحته!
من اصلاً چشمام رو هم باز نکردم، همش به دکتر میگفتم تموم شد چشمام رو باز کنم!!!؟؟؟؟
2810