2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
کوهستانی یه بار رفتم شاید بازم برم. عباس زاده یکی دیگه که الان اسمش دقیق یادم نیست فکر کنم دکتر احمدی. تو پاسدارانه مطبش
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها بینیه من استخونیه فقط سرش ی خورده پایینه و ی قوز کوچیکم داره پهنای بینیم خوبه نباید جمع بشه چون نمیخوام ازین باریک تر شه فقط مشکل نوک بینیم هستش و قوزش بنطرتون سامی میتونه بینیمو قشنگ در بیاره یا نادریان؟ نوا جون میشه شماهم نظرتو بگی عزیزم؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
دوستان من واسه هفته آینده پیش فرهنگ وقت عمل گرفتم،اگه موردی هست که قبل عمل انجام بدم ممنون میشم راهنماییم کنید.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
اقا ببخشید دکتر خوبی انتخاب کردین. آبمیوه تازه ، ویتامین سی ، بعد عمل بلافاصله از کیسه یخ استفاده کنین مرتب ، 15minیخ 5minاستراحت. حتما انجام بدین تا کبودی و ورمتون حداقل بشه. عمل خوبی داشته باشین.
فران بشارتى زادرو تعریف کن بجه ها بخندن
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
2810