2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
بهار سارا خانمی تا الان کدوم دکترا کم ریسک بودن تا بودجه 6 تومن
هیچکس را در زندگیتان ملامت نکنید ،آدم های خوب برایتان شادی می آورند  آدم های بد ، تجربه بد ترین ها درس عبرت می شوند ؛ بهترین ها، خاطره . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی بهارسارا جون سارامم چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
مامی ایلیا اطلاعات من در حد خوندن این تابیک و تحقیق از نمونه هاى عمل شده تو خیابون و دوست و آشناست. یه لیست سیاه از دکترهاى خرابکار جمع کردم که بیششون نرم. اما تا حالا از دکتر کوجک زاده, علیرضا محبی, سجادیان, کامیابی, برزنجى کار خراب ندیدم. دکتر نادریان هم اکه تا شش تومن قیمت بده, خداییش دکتر خوب و کم ریسکیه
عاقا نبی اله شریعتی رو من قبل عملم زنگ زدم بهش تو سایتش شماره موبایل داده بود دکتره برداشت همچین باعصبانیت گفت خانوم پشت فرمونم ااااا دوام کرد حسابی منم اینترنتی وقت گرفته بودم نرفتم گفتم خیلی خشانتش زیاده
دلم فقط آرامش میخواد... 
بهستا تو همون خانوم خوشمله هستی که به من گفتی اینجا دوربین داره؟؟ کفش پاشنه بلند خوشمل پات بود با یه آقایی هم اومده بودی؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
بهاراسا همه مدلی بود بیشتر نوک بینی ها گرد بود زیادم کوچولو موچولو نبودن بینیاا
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
2810