2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست
آیدا بستگی داره ساعت چند عمل داشته باشی. مرغ و تخم مرغ هم نخور قبل از عملت آیدا جون بهنام سبکش چیه؟؟ عکس از نمونه کارش نداری؟؟ چند میگیره؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من مطب غلامرضا احمدی رفتم گفتن که نتیجه عمل تا حدودی رضایت بخشه اما حداقل 3 هفته باید ایران باشم که من تایم ندارم. مطب سجادیان رفتم که 2 دل بودن و گفتن که ممکنه انحرافت بعد عمل از بین نره و گفتن 2 هفته باید ایران باشم مطب حسنانی هم رفتم که گفتن آلرژی داری و بعد عمل ممکنه مشکل تنفسی داشته باشم بازم و باید 8 روز ایران باشم!!! مطب پوریا افلاکی رفتم گفت تمام ایرادای بینیت رو برطرف میکنم. قوز رو برمیدارم و انحراف رو رفع میکنم و نوک بینی رو خوب جمع میکنم و 1بینی کاملا مردونه درمیارم و مشکل تنفسی هم نخواهی داشت دیگه. اطمینان دادن که بعد عمل مشکل تنفسیم رفع خواهد شد و خیــــــــلی راحت نفس خواهم کشید حالا کسی دکتر پوریا افلاکی رو میشناسه؟ اطلاعاتی ازش داره؟ من تایم ندارم و نهایت هفته بعد باید عمل کنم
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
نوا ساعت ٧ صبح سه شنبه.خیلی میترسم سبکش طبیعی و نیمه فانتزیه الان عکس دم دستم نیست ولی یکی از آشناها باهاش عملیده خوب و طبیعی شده منم بهش گفتم در عین اینکه طبیعیه میخوام شیک باشه عکس هم قبول نمیکنه ببینه میگه هربینی به یه صورت میاد
دکتر کلانتر 6 آذر
تو مطب غلامرضا احمدی نمونه هایی که دیدم چسب داشتن. نمیشه نظر کامل داد یک نمونه بود که قوس تقریبا زیادی داشت که دوستش هم اومده بود برای ویزیت 1 نمونه مرد هم بود که 2 هفته از عملشون میگذشت و طبیعی و بدون قوس بود. خودش میگفت که فعلا خیلی ورم داره 1نمونه هم بود گویا تازه عمل کرده بودن چون زیر چشمش کبود بود 1نمونه هم از روی چسب ارتفاع بینی کم بود. 1نمونه هم باز از روی چسب طبیعی بنظر میرسید در کل بد نبودن ولی چون همشون چسب داشتن نمیشه نظر قطعی داد
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
آیدا فکر کنم از 10و11 شب دیگه ناشنا باشی خوبه این هفته هم همش ویتامین C طبیعی بخور مثله آب پرتقال...
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
فروز جون شما یه ژل کامل تزریق کردى یا نصفه ، دکتر واسه من نصفه زده اصن تغییر نکردم حالا میخوام بگم یه کم دیگه بزنه باز ، منم خیلى راضیم از کار ژلش
جراحى بینى ٢٠ فروردین دکتر برزنجى هزینه عمل ٨ میلیون عکس صفحه ١٠٨٩
2810