2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015699 بازدید | 66529 پست
محسن فدایی مینا جون من تهران نیستم واس یکی از نمایشگاها اومده بودم تهران خیلی توی خط بینیا بودماین دختره خیلی بینیش قشنگ بود من و مامانم و بابام محو بینیه دختره بودیم خخخخخ بابام گف نپرس بینیه خودشه ولی من پرسیدم اونم گف با فدایی عملیده ی عالمم تعریفشو کرد گف دوستای منم بینیمو دیدن همه رفتن باهاش عملیدن همه هم خوب شدن شماره ی مطبشو گرفتم ازش امروز ک یهو یادش افتادم هرچی گشتم اون کارتی ک شماره رو روش نوشته بودو پیدا نکردم اما اگه پیدا کردم بهت میدم البته قبل عید بهش ز زدم گف میتونین بیاین نمونه ببینین ولی واس عید خونه تکونی کردیم گم شد کارته فک کنم liliهم ازش میدونست میتونی از اونم سوال کنی عزیزم ولی من خودم زیاد نمیتونم بهش اعتماد کنم چون دکتر سرشناسی نیست کسی هم زیاد ازش اطلاعی نداره باید ی روز بیام تهران هم مطب این برم هم سامی خیلی پرحرفی کردم ببخشید
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.