2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015438 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مطب شیروانی رفتم قبل از عید. بینی هارو عالی جمع می کنه. کارش خیلی قشنگه. قیمت جدیدش 16 ملیونه. فقط نوک بینیاش خیلی کم کجه بعضا. البته خیلی کم. کبودیشم خیلی نرماله. فقط می گن مشکل تنفسی دارن بعضی از مریضا، که من به شخصه فقط یه مشکل تنفسی دیدم تو مطب ، که اونم ترمیم سومش با شیروانی بود. عمل اول و دومش با دکتر ناظم ، دکتر حکمت بود. نمی شه قضاوت کرد که مشکل تنفسیش بخاطر عمل ترمیم شیروانی باشه. در کل اگر با قیمتش اوکی هستی، چندین بار برو چند ساعت مطبش بشین و بعد تصمیم بگیر. از نظر تنفسی هم خیلی دقت کن ببین اگر اوکی هستن اقدام کن. در ضمن دکتر پولکی هست، تخفیف نمی ده. اگر بیشتر بدی بهترم هست.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
هاهاها دکتر پولکی 3سال پیش رفتم پیش صحراییان گفت من شاگرد شیروانیم خودش مشکل قلبی پیدا کرده دیگه عمل نمیکنه حالا دوباره برگشته سرکار خاله ب منم 7سال پیش شیروانی بینیشو عمل کرد حالارو نمیدونم ولی 7 سال پیش که گند زد تو بینیه خاله ی بنده البته خودتم باز تحقیق کن شاید کارش بهتر شده باشه
24 دی دکتر فرهنگ( عکس روز 27 صفحه 300 ) عکس روز 85 ص648
دوستان میشه سوال من جواب بدید؟! کسی که اواخر خرداد بینیش عمل کنه تا اخر شهریور عروسیش ورم بینیش از بین میره؟ و کلا از نظ ظاهری زشت و بد شکل نیست بخاطر ورم و کبودی و... ممنون
دُنـیـای مـَجـازی" شـلـوغ تـریـن سـرزمـیـنِ تـنـهـایـی است ...
بـا هـمـه کَس هستـی و بـا هیــچــکـَس نـیـسـتـی !!!
معصومه جون بخیه های کنار بینی کاملا مخص میکنه که عملی و البته من نمیدونم چرا کسایی که عمل میکنند پوست بینیشون نسبت به بقیه صورتشون بیشتر برق میزنه و متفاوت تره
دُنـیـای مـَجـازی" شـلـوغ تـریـن سـرزمـیـنِ تـنـهـایـی است ...
بـا هـمـه کَس هستـی و بـا هیــچــکـَس نـیـسـتـی !!!
2810