2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
بچه ها نظرتون درمورد شاهین صحرایی چیه؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
آقای ببخشید من تو هیچکدوم از نمونه ها قوز، نامتقارنی، کجی یا افتادگی ندیدم. با اینکه آقایونی که من دیدم چسب داشتن اما بنظرم بینی هاشون خوب و طبیعی بود. باز خودتون باید برید و از نزدیک ببینید و تصمیم بگیرید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

nova تا جائیکه میدونم سبکش نیمه فانتزی و فانتزی هست. عملاشم چند ساعت طول میکشه. یکی از بچه ها میگفت انگار بینی رو میکوبه یکی جدید میسازه ((((((: . بعضی ها هم تعریف میکردن از کارش و میگفتن نمونه هایی که دیدیم خوشگل و ظریف بودن.
گوگلی چک پ.خ
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
aghaye bebakhshid سلام دوست خوبم ممنونم از توضیحاتت، یه سوال داشتم اینکه میگن بینی بعد از مدتی افتاده میشه راسته?و اینکه بعد و قبل عمل باید چه کارایی کرد و تغذیه چی باشه که هم زودتر بهبود پیدا کنیم هم بینی دفرمه نشه، معذرت میخوام طولانی شد
این روزا قرآن هم که میخونی واست حرف در میارن میگن با خدا رابطه داره .
نیلوفر آبی سلام عزیزم فدای تو گلم مرسی از راهنماییت، متاسفانه نتونستم پیداش کنم اون دوستی که معرفی کردی ، میشه بهش بگی به من پیغام بده به راهنماییش نیاز دارم لطف میکنی گلم
Mani سلام دوست خوبم ، میشه لطفا اسم اون دکتر اهواز رو بگی ، همون که گفتی اسمش فراموشت شده خواستم بگم یادتون نیومد?
بچه ها من چون بینیم استخونیه تازگیا رفتم توو خط مجلسی کسی ازش چیزی میدونه؟؟؟ سایتم نداره آخه؟آقای ببخشید شما چیزی میدونین؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
راستی مانی ممنون ک جوابمودادی
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
نادایا جون واقعا؟ من نمیدونستم مانی با مجلسی عملیده مانیییییییییییییی بیا بینم از مجلسی بگووووووووو مرسینادایا من ک جز سامی ب کسی فک نمیکردم ولی ازوقتی بچه ها بد گفتن نظرم برگشت آقای ببخشید اگه ب نتیجه رسیدید ب منم اطلاع بدید
نیلوفر جان به حرف هیچکس گوش نده این کلوپ مدلش اینه که کلا یه دکترو میبرن تو آسمونا انقد تعریفشو میکنن بعد که خوب به اوج رسید از اون بالا پرتش میکنن پایین بهتره بری و خودت با چشای خودت نمونه ببینی
24 دی دکتر فرهنگ( عکس روز 27 صفحه 300 ) عکس روز 85 ص648
2810