2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016268 بازدید | 66529 پست
بچه ها برای اینکه بعد عمل لب بالامون یه کوچولو بیاد بالاتر و بیشتر خودشو نشون بده باید حتما از خوده دکتر بخوایم ؟یا خود به خود اینجوری میشه ؟ یا اصلا شدنی نیست ؟
از دل همه را تکانده ام الا تو ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی ماهنی جون.
دکتر رضا افراه. رشت. 3 میلیون
اطلاعات بیشترو تو این صفحه نوشتم. http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?pageNumber=4&threadID=707118

اتاق عمل اصلا ترس نداره. تا رفتم پرستارا و دکتر بیهوشی با خوش اخلاقی باهام حرف زدن و دکتر اومد و از من پرسید درخواستام چیه. بعد بیهوش شدم و تو اتاق ریکاوری بهوش اومدم. خیلی سعی کردم بلندشم تا بفهمن بهوش اومدم تا منو زودتر ببرن بخش
بعدش موقعی که داشتن میزاشتنم رو تخت خودم متوجه بودم ولی تقریبا تو خواب و بیداری. بعد عمل فقط آدم گیج میزنه! همین. نمیشه دقیق توضیح داد ولی عمل بینی اصلا سنگین نیست. نگرانی نداره. سختی عمل فقط تو هفته اولشه که رو بینیت گچ داری. از بینی هم نمیشه نفس بکشی و فقط از دهن ، بنابراین زبونم خشک میشد و شبا چند بار از خواب پا میشدم و آب میخوردم. داخل بینیمم سنگینی احساس میکردم. یکم ضعف جسمانی طبیعیه که من بیشتر رو تختم یا خوابیده بودم یا دراز کشیده بودم. همسرم همش غذامو میکس میکرد و آب میوه میداد و کلا پرستارم بود. روز به روزم حالم بهتر می شد. همینکه گچمو برداشتم تختو از پذیرایی جمع کردم و شنگول و سلامت مثل قبل شدم. همین

مینا سلیقه ای هست باید خودت بری ببینی فرهنگ بیشتر کاراش طبیعی هست سجادیان همه مدلی داره طبیعی فانتزی نیمه فانتزی باید ببینی سلیقت به کار کدوم دکتر نزدیکتره اینم بگم هیچ دکتری نمیتونه 100 درصد اون چیزی که میخوایم در بیاره فقط همین که گفتم باید ببینی کار کدوم دکتر با سلیقت بیشتر جوره

سلام به پویه عزیزم خیلی خیلی تبریک ایشالله به سلامتی خیلی خوشحال شدم عمل کردی کار نادریان خوبه عزیزم بچه هایی که اینجا با نادریان عملیدن بینیشون خیلی قشنگ شده همینطور برای شما ایشالله خیرشو ببینی