2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016273 بازدید | 66529 پست
مرسی از راهنماییاتون :) منم خععععلی جوش زدم دقیقا هم زمانی که توی کلاسام بود و دانشگاه میرفتم :) ولی موهام اصلا ریزش پیدا نکرد....

راستیییییی یادتونه اومدم اینجا گفتم یکی دوتا از پسرای همکلاسیم بخاطر مسخره بازی اومدن سر کلاس ماسک زده بودن به بینیاشون که ادای منو دربیارن و استاد بهشون گفت چی شده گفتن میخوایم ابراز همدردی کنیم حالا همون پسره که سر دستشون بود که منو مسخره کنن خودش عمل کرده بینیشو :) :) دیدم بعداز چند هفته با چسب اومد فکر کردم بازم میخواد مسخره بازی دربیاره دیدم واقعا عمل کرده :) اونوقت میگن دخترا حسودن تقلید کارن ایششش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق با تو عزیزم ولی من خیلی ترسو هستم چیکار کنم از یه طرف به خاطر انحراف داخلی بینی اصلا نمیتونم دهنمو ببندم شاید باور نکنی همیشه با دهن باز میخابم اگه دهنمو ببندم خفه میشم وهمش لبام خشک وترک خورده است خیلی اذیتم ولی با این حال باید عمل کنم .ولی ............
خانم گل من که تو ترسو بودن بی نظیرم ...اولشآدم خیلی ازین فکرا میکنه...من همش با خودم میگفتم بدنم که ضعیفه شانسم که ندارم حتما این بیهوشی یه بلایی سرم میاره ..هیچیییی نشد :) این فکرا همه الکیه
سلام .دوستان من اگه تا شنبه چیز بدی از برزنجی نشنوم باهاش روز عملو تعیین میکنم.خواهشا اگه چیزی به نظرتون میرسه ..دریغ نکنین.بایه بچه کوچک بدون حمایت همسر دیگه توان گشتن ندارم.کار خوشگل کار خراب هرچی دیدین بگین لطفا
.
ضمنا یه چیزی یادم اومد دیروز کامیابی بهم گفت مشکلات تنفسیت حل نمیشه با عمل من. نه بدتر میشه نه بهتر.اما برزنجی گفت اول باید مشکلات تنفسیت حل بشه.براش نادریانو تعریف کردم .کفت من در مورد همکارام قضاوت نمیکنم ولی کلا کار بینیای کم ایراد وکوچک سخت تره و وقتی شما وسواس شدید نشون میدی دکترا ..........
.
ققنوس جون ببخشید من دیشب گرفتار دوتا مریض بودم .....همزمان...........اونایی که من دیدم طبیعی بودن کاملا..نوک گرد ...ولی همه خیلی راضی بودن.من 5 نفر رو دیدم 2خانم 3 آقا
.
مرسی. آره فول ورمم
کلا بینیم قبل عملم زود ورم میکرد. کافی بود گریه کنم. کل بینی و دور چشمم کلی پف میکرد و دوبرابر میشد.
نه عزیزم افراه فقط رشته.
ققنوس اینقدر از تمام رخ ورم دارم که ترجیح دادم نشونش ندم.