2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016299 بازدید | 66529 پست
مائده من که اصلا جوش نزدم پس به نظر میرسه بیشتر به سن و سالمون مربوط میشه ننه
منم نگفتم کمپوت آناناس نخورین،گفتم زیادش خوب نیست! آخه اینکارو دختر 23 ساله همسایون انجام دادو صورتشو داغون کرد. همشم تقصیر نامزدش بود که بیچاره رو بسته بود به کمپوت آناناس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مینا من 2هفته ی اول دست میکردم تو موهام 5تا 5تا مو میومد تو دستم . از هفته ی 3 به بعد دیگه ریزش نداشتم الانم عادی ام مثل قبل عمل . تازه من موهام بلندم هست باید بیشتر بریزه که بعد3هفته ok شد . مژه هام هفته ی اول شروع به ریختن کرد . ولی اینم بعد هفته 3 خوووب شد . نگران نباش عزیزم .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
سلام بچه ها دوستانی که عمل کردید شما به داروی بیهوشی الرژی از نوع تنگی نفس نداشتید ؟؟؟؟لطفا جواب بدید ظاهرا شایع شده میگن داروهای بیهوشی چینی شده والرژی میدن ؟منم شنیدم . تا اینکه داداشم شهریور عمل کرد خیلی بد به هوش اومد بعداز اینکه داشت به هوش میومد همش نفس تنگی داشت >
خانم گل اینا همش شایعه اس موقعی که منم میخواستم عمل کنم زیاد گفتن دارو چینی چینی .... اما دکترا براشون مسئولیت داره اگه بیمار چیزیش بشه واسه همین اصلا ریسک نمیکنن دارو مشکوک استفاده کنن واسه بیهوشی
ولی خوب بدن هر کسی به جور به دارو واکنش نشون میده دیگه
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
نازنین: فقط یه نمونه تیغه خیلی پرفکت دیدم.............نه 5 ماه از عملشون گذشته بود البته مطمئنا ورم هم هست......نمیدونم والااااااااااااااخودمم هنوز سر این قضیه تیغه شک دارم بهش............وگرنه اکیش میکردم.......... شاید اگر بهش تاکید کنی تیغه رو باریکتر کنه............اما حس میکنم اونایی که تیغه های خیلی پرفکتی دارن از قبل هم تیغشون مثل مال منو تو پهن نبوده