2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015716 بازدید | 66529 پست
به من 6 قیمت داد 700 هم کلینیک
نمونه که چند تا دیدم ولی خوب خیلی ورم داشتن .دماغ منشیاش تمیز وخوبن.عکسایی هم که نشون داد خوب بودن.یه جورایی کاراش شبیه کارای سامیه

راستی یادم رفت کامیابی گفت من سبکم اینه همه پسنده مادر شوهر خوارشوهر جاری...........همه میپسندن وکسی نمیتونه ایراد بگیرهاونم 5تومن
.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارای کامیابی چه طوری بود؟؟ قیمت چند داد؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
بچه هااااااااا! من یه بار دیگه هم سوال کردم کسی جواب نداد، میشه در مورد منافی بیشتر بگین، تا حالا ناراضی یا کار خراب ناجور داشته؟ من بینیم استخونیه با یه کم انحراف و سبک تقریبا طبیعی دوست دارم، فکر میکنین منافی گزینه خوبیه واسه من؟
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
نه عزیزم، بد نیست یه سر به تاپیک ترمیمی ها بزنی اونجا زیاد در موردش میگن، به نظرم میگفتن عمل اولاش خوب نیست و به اندازه هم زیاد دست نمیزنه ...البته سلیقه هم با سلیقه فرق داره ، شاید طبیعی عمل میکنه ؟ بعضی ها دوست ندارن
اینم لینک ترمیمی ها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=468613
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352

ققنوس با همون ورم خیلی طبیعی وتر تمیز بودن بودن .یه آقای هم اومده بود که دماغ عالی داشت ومیگفت قبلا افتضاح بوده .8ماه بود عملیده بود...اگه طبیعی میخای عالیه........
.
ممنون دوستان :****
آخه شنیدم منافی عمل های خیلی خفن مثل بازسازی صورت و اینا که کلا داغون شدن تو تصادف و اینا رو انجام میده، گفتم یلابد یه عمل ساده بینی رو میتونه خوب دربیاره..
من به خاطر کنکوری که دارم فعلا وقت ندارم ولی اینا تو لیستمن: کلانتر هرمزی، منافی، قناعت پیشه، نادریان، سامی، یزدانفر

شامانتا جان اون دوستتون بینی کوچیکتر هم شده؟ من میخوام یه کم جمع و جورتر هم بشه بینیم...

ققنوس جان شما خودت مطب منافی رفتی یا نمونه کاراشو دیدی؟
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
نوک بینی ها ش صافه .نوک تیز نداشت .به من گفت جا داره مال تو کمی بالا بره.شیک تر وطبیعی تر از کارای نادریان بود.منشیای نادریان خیلی تابلوئه ولی مال این طبیعی بودن .البته این نظر منه
.
شامانتا جوووونم، من 28 سالمه و دارم واسه کنکور تخصصم میخونم، سنی ازم گذشته بابا! تا الانم کلی دست نگه داشتم! :)))
راستش من کار فانتزی -با قوس و سر بالا و ...-نمیخوام چون اعضای صورتم چندان ظریف نیست و بهم نمیاد، ولی خب یه کوچولو میخوام کوچیکتر شه دیگه، قیمت نهایت تا 15، یه دکتر که هم ناراضیاش کم باشن(بخصوص تنفس و بویایی) هم از نظر زیبایی خوب باشه و نسبتا طبیعی و اینا میخوام!