2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبا خیلی طبیعی شده . بهت میاد . مبارکت باشه عزیزم .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
سلام بچه ها
من 25 روزه بینیمو عمل کردم ولی به اندازه 25 سال پیرتر شدم
تمام این روزا دارم غصه میخورم و زندگی رو برای خودم و اطرافیانم به خصوص مادرم سخت کردم
دست خودم نیست ولی از اشتباهی که کردم خیلی پشیمونم
بینی کاملا بدون نقصی داشتم همه بهم میگفتن عمل نکن اما من پامو کردم توی یه کفش میخوام عمل کنم
حالا آرزوی همون بینی قبلیه خودم رو دارم اصلا حس میکنم دیگه اون آدم نیسنم با خودم غریبه شدم همش گریه گریه
دلم میخواد شب بخوابم دیگه صبح بیدار نشم
نوک بینیم غضروف گذاشته و نیم رخم خیلی بده و حس میکنم ارتفاع نوکش زیاده و نوک بینیمو دراز کرده
سوراخهای بینیم یکی کوچیکتره و جای برش روی تیغه بینیم برآمده شده برای منی که یه بینی صافو بدون عیب داشتم اینا ینی آخر دنیا دارم دیوونه میشم
من عاشق خدا و امام زمان و مادرم هستم
وب سایت دکتر فرهنگ همه هکساش نیم رخه معلوم نیست که سوراخ بینیها متقارن هستن یا نه؟؟؟؟
دکتر سجادیان هم دقت کردم اونایی که قبل عمل کج بودن بعد عملم بازم یکم کجن
دکتر سامی هم انگار وب سایت نداره یا من پیدا نکردمممم
تا خدا هست دگر غصه چرا؟؟؟؟
2810