2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015450 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها این دستگاه lpl خوبه فک کنم باید تحقیق کنم درموردش میگن تو اروپا کسی به لبش ژل نمیزنه دیگه ازین دستگاهه استفاده میکنن نمیدونم والا چجوریه ولی فک کنم موقته چون من بعضی وقتا خط لبم تراش نشده که بود دور لبم که میکشیدم حالت زبر که داشت باعث میشد ی حالتی مثل تورم ایجاد بشه و لبمو بزرگتر جلوه میداد ولی موقت بود بازم نمیدونم کسی اگه میدونه بگه راهنماییمون کنه
دلم فقط آرامش میخواد... 
دستگاهی که صورت را له می‌کند!

لب، ساختار و آناتومی بسیار پیچیده‌ای دارد ولی به زبان ساده از ماهیچه، بافت اسفنجی و پوست نازک متصل به ماهیچه تشکیل شده است. کوچک‌ترین ضربه‌ای که به این بخش از بدن وارد شود باعث پارگی مویرگ‌ های آن و خونریزی داخلی لب می‌شود. بعد از اینکه ضربه وارد شد یک فرایند التهابی ایجاد می‌شود که با ورم و کبودی همراه است. ورم باعث بزرگ شدن حجم لب می‌شود.

دستگاه هایی که در بازار به عنوان �حجیم‌کننده لب� به فروش می‌رسند، با ساز و کار جاروبرقی عمل می‌کنند و با ایجاد فشار منفی باعث پارگی مویرگ، خونریزی و تورم داخل ماهیچه می‌شوند و به این شکل یک حجم‌ دهی موقت ایجاد می‌کنند.

این دستگاه تنها جنبه تجاری و فریبنده دارد و افرادی که می‌خواهند حتی تنها یک بار از آن استفاده کنند، باید این کار را به قیمت آسیب به ساختار لب‌هایشان انجام دهند. بنابراین وقتی استفاده کوتاه‌مدت چنین بلایی سر لب‌ها می‌آورد، خودتان حساب کنید استفاده طولانی‌مدت از این نوع دستگاه‌ها چقدر منطقی به نظر می‌رسد؟
http://www.seemorgh.com/culture/3496/179970.html

البته ژل غیر پاژ ایرادی نداره ولی دوامی هم نداره و خوب تا اخر عمر آدم نمیتونه هی ژل تزریق کنه- ضمن اینکه "معیارهای زیبایی سال به سال تغییر میکنه " مثل مد و لباس. و اصولا وقتی یه قسمت بدن حجمش زیاد میشه وقتی حجم از دست میده دفرمه میشه مثل لباس گشادی که تو بدن آدم زار میزنه. اینو از منی که 10 کیلو کم کردم و فرمت صورت و بدنم به هم خورد بشنوید. سایز صورت وبدنتون رو تا لازم نبود تغییر ندید و یا سعی کنید تو طولانی مدت این کار رو بکنید که عوارضش به حداقل برسه.

تزریق ژل و بوتاکسم تا زمانی که سنتون بالا نرفته و واقعا نیاز نیست به تعویق بندازید
2810