2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015654 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به دکترت بگو. دیگه تعطیلاتم داره تموم میشه برو مطب بهش بگو مشکلتو
ایشالا که زود برطرف میشه
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
باید همین کارو بکنم ..یعنی سیتریزین ازهمه قوی تره...بخدا کلافم..
بچه ها دوست دارم عکساتونو می دیم...همه پست هایی که گذاشتین و خوندم...حس نزدیکی زیاد بهتون دار...از همه هم بیشتر نگران این غر زدنای سویل هستم
26 بهمن.دکتر سرافراز.اهواز
تمام حرفاتو حتی دیشب واسه خواهرم تعریف کردم از این تاپیک....حساسیتت و کم کن...من اصلا به خودم نگاه نمی کنم تو ایینه تا ایراد پیدا نکنم....من یکیم فاصله بینی تا لبم زیاد شده که بعد از اینکه فهمیدم چشم بسته ارایش می کنم...فعلا بهش کاری ندارم تا چند ماه دیگه...
سویل یکی از دوستام تهران عمل کرد بینی بی نهایت قلمی و کشیده داشت..از بس پول دار بود نمی دونست چه کار کنه گفت برم بینیم و عمل کنم..الان شده گفته قلقلی بینیش..دکترش کلانتر هرمزی بوده بعد 8 ماه هنوز بهش می گه ورمت می خوابه به عمل حساسیت داشتی ورمت دیر می خوابه
26 بهمن.دکتر سرافراز.اهواز
سویل جان بهت قول میدم بعد از یه مدتی دیکه راضی میشی
دکتر که به دماغت جیزی اضافه نکرده که
وقتی بره ها باز میشه ، یعنی که دکتر از برهها کوجیک کرده وکرنه حتی تو عمل باز هم نیازی نیست بره ها باز بشه ، مکه اینکه دکتر بخواد جمش کنه
بزار ورمات بخوابه،ok میشی ، مطمعن
واقعا؟ ؟ پس امیدوار باشم.
من عاشق لبات شدم. :-P
حالا تو خونه همش غر میزنم داداش و مامانم کلافه شدن.از بس غر میزنم
24ساعته هم آینه دستمه. حتی نصفه شب از خواب میپرم آیینه کنار دستمه با گوشی نور میندازم دماغمو میبینم!!!!
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××