2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015686 بازدید | 66529 پست
جمره جون حرف من اونجا یه چیز دیگه ای بود ، حتی اگه مالیات و اینارو هم حساب کنی فوقش حقوق 4 ماهت رو بذاری کامل برای عمل اما اینجا باید حقوق یکسالت رو کامل بذاری کنار ..حرف سر این بود
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیدم نازنین به نظر میاد بینیت غضروفی باشه اما چون تیغه بینیت پهنه باید پیش دکتری بری که تیغه های کاراش پهن نباشن و بتونه تیغتو خوب تراش بده...............البته اگر نوک بینیت گوشتی نباشه.............اما به نظرم غضروفیه تو عکس
نازنین من تو تیغه های نادریان هنوز مرددم................به نظرم تیغه رو زیاد تراش نمیده............اما باز هم امروز میرم میبینم.......میام خبر قطعیشو میدم.............اگر پره هات نیاز به برش نداشت به نظرم سجادیان هم خوب بود
فتی بینیت چه مدلیه ؟ چه سبکی دوست داری ؟ تا چقدر میتونی هزینه کنی ؟
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
منم بینیم استخونیه عطیه جون تو ک توی مطب گردیات مطب سامی هم رفتی سامی استخونی رو چطور عمل میکنه؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
نیلوفر من رفتم سامی . ا دختره اونجا بود که با سامی 3سال پیش عمل کرده بود اومده بود واسه برادرش مشاوره .
گفت گوشتی بودم با انحراف ظاهری . بینیش خوشگل بود اما شبیه بینی های توی سایتش بود نه بینی هایی که الان عمل میکنه . قوسش خیلی کم بود خیلی هم سربالا نبود . نمونه دیگه ای از نزدیک ندیدم ازش . اینجا haniel و گلدوووون و ghazaliiiii تازگی ها باهاش عمل کردن که عکسای هانیل تو تایپیک قبل هست . استخونی بوده با 1قوز . بینیش قشنگه .
پیش سامی مشاوره شدی ؟
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
ن عزیزم مشاوره نشدم الان مگه چ مدلی عمل میکنه؟الان مدلایی ک عمل میکنه بد شده؟
آره عکسای هانیلو دیدم منم اون مدلی دوس دارم بینیمم تقریبا شبیه بینیه قبل عمل هانیله
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
نه ه ه ه بد عمل نمیکنه . قدیمااا طبیعی تر بود . کاملا سلیقه ایه . من کارای سامی رو دوست دارم .
اوهوم فهمیدم مرسی عطیه جون من الان عمل نمیکنم توی تیر عمل میکنم آخه تهران نیستم حتما میرم ی عالمه اطلاعات ازش میگیرم
عطیه دارم بینی قبل عمل لی لی خانومی رو میبینم با اینکه بینیش پرکار بوده بازم نادریان بهش 5 تومن قیمت داده . بیچاره اسمش بد در رفته که فقط کم کارا رو عمل میکنه.
بینی لی لی خیلی قشنگه فقط اگه یه قوس خیــــــــلی ملایم داشت عالی تر میشد .

یه سوال فروز که عاشق سامی بود چی شد نادریان و انتخاب کرد ؟! فروز هستی ؟!! این دو روزه شده واسه من سوال !! حس خوندن تایپیک قبلیم ندارم :)
از دل همه را تکانده ام الا تو ...