2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015640 بازدید | 66529 پست
پاپیون شما نگران رابطه بین جمله ها نباشید اگه انصافا میبینی مطلبی به درد سایرین نمیخوره شما پاک کن که بقیه هم یاد بگیرن و پاک کنن

با تشکر از شما و بقیه که به حقوق هم احترام میزارید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی سبکش ظریف وگوگولیه
ولی من ی خورده وسواسیم نسبت ب بینیم میخوام زیر دست ی دکتر قابل اعتماد بره
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
اخه نصفش درومده شامانا ولی نصف دیگش در نیومده هنوز البته از خیلی وقته
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
مرسی عزیزم گفته بودم که اصفهانم برا همین عزیزم اینقدر اینجا تحقیق میکنم ولی عکسای سایت منافی وسامی را دوست دارم ولی بیشتر از 7/5 نمیخام بدم .اطلاعات شما دوستان بهم خیلی کمک میکنه میخام تو این ماه بیام پیش سامی مشاوره .
به نظر شما میتونم پیش هر دوتا برم توی یه روز ؟؟؟؟؟؟؟؟
خانوم گل منظورم این بود چه مدلی شده سبکش ک میگن عوض شده!!
من توی دو طیف قرار میدم کاراشو :مدل 1 خیلی خوب /مدل 2 معمولی رو ب مصنوعی
مدل 1:قوس ملایم /سر بالا اما چون کلوملا با پره هاش تو یک ردیف نیس و پایینتره خوکی و مصنوعی نیس(البته معلومه عملیه مماخ اما خوشگله و بیبی فیس میکنه چهره رو/نوک مربع
مدل 2:تیغه صاف/سر بالا ییی ک طول بینی کم شده/کلوملا با پره هاهم سطح(نکته منفیه ب نظرم)/نوک مثلث.....یه کار دو ساله این مدلی دیدم
اونام ک تو مطب بودن تیغه هاشون صاف بود و جا داشتن ک ظریفتر بشه!!البته با چسب بودن و احتمال ورم بسیار
در نتیجه من مدتی در رابطه با ایشون و سبکاشون ب تنافض رسیدم...و فک کردم من اشتباه میکنم دیگه نمیدونم حقیقت چیه
عزیزم نمیدونم چجوری توضیح بدم والا:(
ادمها قشنگ حرف میزنن...اما قشنگ زندگی نمیکنن!!!!
نیلوفر جون
من چون بینیم گوشتیه و میدونم کار گوشتیه سامی خوبه انتخابش کردم. بدم تو کارایی که دیدم حس کردم کارش تمیزه فرم بینی ها درسته تا حدی عملی بودن رو نشون میده ولی کم نقسهو چجوری بگم حس میکنم احتمال خطاش کمه بچه هایم که دوسش ندارن یه به خاطر سبکشه یا قوسی که میده.(خلاصه بحث سلیقه است تا خطا)
خیلی دکترها هستن که هیچ اسمی ازشون به میان نیست..............بچه ها بیاین در مورد اینا هم تحقیق کنیم....... فقط نگیم سامی نادرایان....................مثل راستکاری......احمدی..............صوفی زاده.......... سرکارات..........شهسوار ی و......
ی چیزیم بگم,,خود س ا م ی اگه احساس کنه سبکی ک عملت میکنه ب صورتت نمیاد منصرفت میکنه(یا قیمت پرت میده یا عیب میذاره روت)..در نتیجه اگر مشاوره نشده بین سامی و دکتر دگه ایی شک داشتین برین مشاوره شین باهاش..بعد ب شک بیفتین.. چون اگه کار خوب نتونه تحویل بده منصرفت میکنه...شاید دلیل بضی از کارای متوسطش اصرار خود اون افراد بوده ب عمل با این دکتر
ادمها قشنگ حرف میزنن...اما قشنگ زندگی نمیکنن!!!!