2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016317 بازدید | 66530 پست
وایییییییییییییییی تو رو خدااااااااااااا اینقد ننالید من یکی دارم بیخیال عمل میشم بخدااااااااااااا.............بابا عمل کرده ها یه راضی هم محض رضای خدا بیاد دیگه

خیلی بده ادم بعد از عمل ناراضی باشه خیلی بده............خدا برای هیچکس نیاره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مینا جون عمل خیلیییی شانسیه .....خیلی شانسیه....و به بیس بینیت هم حیلی ربط داره
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
ققنوس دقیقا مال منم پره هام دست نخورده واقعا دوست ندارم دکتر تو مطب گقت برش ظریف میدم منم گفتم یادش دیگه قبل عمل بش تگفتم ولی نمیدونم چرا دست نزده منم واقها دوست ندارم باید صبر کنم ی سال بگذره ببینم تو مطب درست میشه کرد یا ن... ولی غصه خوردن ک فایده نداره فرض کن اصلا عمل نکردی ... بیخیال باش تا ببینیم بعدش چی کار میشه کرد شاید جا بیفته ب صورتمون بیاد...
18 اسفند دکتر شهریار یحیوی
mer3o aziiizam nemi2nam kolan karae in dr varameshon kame man pishe har dr raftam migoft ta 1 sal andaze binie khodte ama in dr goft na khob mishe koli omid dad alave bar zaheresh man aslan moshkeli to amal naddashtam alan baz kheyli kamtar shode in axe 9 roze alan 14 roze amal kardam yalda sabr kon ishala 2rost mishe
سلام بچه هاا. سال نو همه مبارک. بهترین هارو براتون آرزو میکتم.
من چند وقتی نبودم یکی لطف کنه بگه کیا عکس گذاشتند؟؟ و کدوم دکترا نا راضی داشتند؟؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
خوش ب حالت یلدا ک انقدر راضی.... ایم شانس من دیگه... تو پیش یحیویم رفته بودی؟
والا این دکترم قبل عمل ب من گفت نگران ورمو کبودی نباش ب خاطر پوستت الان خودش میگه ورمت شدید باید خیلی صبور باشی ... خوب از اول بگه آدم این طوری امیدوار نباشه... پره هامم ک دست نزده قلمبست پهن بینیم هنوز.... اینم شانس من دیگه
18 اسفند دکتر شهریار یحیوی