2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016262 بازدید | 66529 پست
سویل جان

اگه امکان داره یه عکس از جای بخیه هات بزار. شاید زیادی حساسی

موقع تمیز کردن بینی اول خوب شستشو بده تا ترشحات بینیت نرم شه و خارج شه. آناناس زیاد بخور چون روند بهبودی رو تسریع میکنه.

دو هفته خیلی زوده برا قضاوت.
منم سوراخای بینیم تا به تاست ولی خب مشخصه که یه طرف بینیم خیلی ورم داره

غصه نخور اینقد بینیت قشنگ شه

با کی عمل کردی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبا جون عالیه ،
خودت طبیعى خواستى یا کار دکترت همیشه انقدر طبیعیه ، به نظر من که کارش درسته دکترت
مرسى که عکس گذاشتى
جراحى بینى ٢٠ فروردین دکتر برزنجى هزینه عمل ٨ میلیون عکس صفحه ١٠٨٩
سلام
عید همتون مبارک،امیدوارم سال خوبی برای همه باشه

صبا جان بینیت خیلی قشنک و طبیعیه ،خیلی مبارک باشه

سویل جان اینقدر غصه نخور،الان خیلی برای نتیجه کیری زود،اینقدر که خودتو اذیت میکنی ،روند بهبودیت کند میشه
مثبت فکر کن و زمان بده،تا جایی که میتونی بینیتو دستکاری نکن .

مهسا جون نه نباید بکنی باید بذاری بمونه من شبا میزدم تا صبح خوش جذب میشد در طول روزم دائم میزدم نکنیا باید بمونه تا جواب بده...

سویل عزیزم نترس من الان 1ماه و خورده ای گذشته راه تنفسمم کاملا بازه باز برا اینکه بینم تمیز باشه و اینکه نیمتونم فین کنم با گوش پاک کن که تمیز میکنم خونی میشه یکم طبیعیه نترس هیچیم نیمشه به خدا من اشتباها نخ بخیه داخلو کشیدم خوب باز شد بود همینجوری یه چند دقیقه ای خون میومد هیچی نشد بعدش عزیزم بینی که قرار باشه با پاک کردم خراب شه که بینی نیست مطمئن باش دکتر کارشو محکم کرده
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
صبا جون سلام.گلم

من ندیدم:-(
همش دیر میرسم ای خدا.صبا و یلدا جون عکساتون رو برام میفرستین؟؟؟؟؟؟

sevil جونم دختر کم غصه بخور خوب میشه اگه خیلی داغونی شماره دستیاری منشی کسی از دکترو داری به اونا بزنگ بگو شماره دکترو میخوام مستقیم با دکتر تلفنی صحبت کن
سلام.من گچ بینیموبرداشتم.خودم توآینه دیدم خوب بودولی نمیدونم چرافیلم ک گرفتم اینقدرداغون نشون میده.پمادبرای جای بخیه بایدچه جوری بزنم؟دوستان ب نظرتون بینیم ازالانش کوچکترمیشه کنازپره هام زشته؟نوک بینیم میادپایینتر؟،من احساس میکنم بینیم یه طرفش سنگینتره .کجه یعنی؟
من بلدنیستم عکس بذارم.نه اصلادردنداشت فقط من پوستم نازکه جای چسبای گچ زخم شده.کناره پره های بینیم یه جوریه قشنگ نیست سربینیم بالائه خیلی نگرانم پایین نیاد.قوس بینیمم معلومه میترسم زیادقوس داده باشه.کلا ناراحتم اون چیزی ک فکرمیکردم نشده.