2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مینا کارای بهنام ظریف بودن من باهاش تا حالا 3 بار مشاوره شدم خودشم گفت بینی ات اصلا نباید کوچیک بشه فاصله لب و بینی ات هم کم میکنم
مدلای نادریانی هم یه بار دم آسانسور رفتم نمونه های خوبی ندیدم خوشم نیومد ولی از بینی سیما لی لی عطیه سمی که با نادریان عمل کردن خوشم میاد
دکتر کلانتر 6 آذر
دیروزم رفتم مطب نادر نمونه ها همه با کچ و چسب بودن اصلا معلوم نبود ولی دماغ اون منشی اش که تلفن جواب میده رو دوست نداشتم از روبرو انگار مثلثی بود البته نظر من اینه.
دکتر کلانتر 6 آذر
آیدا جون نه عزیزم این مدته سرم شلوغ بود و درگیر بودم میخوام بعد عید شروع کنم. راستی بچه ها چند روز پیش تو دانشگاه یه دختری دیدم بینیش خوب بود گفت پیش کامران خداکرمی عمل کرده کسی کاری ازش دیده؟
بچه ها یه تجربه که می خوام باهاتون در میون بذارم

روزهای اولی که من عضو نی نی سایت شده بودم و اینجا رو می خوندم یه لیست از دکترها داشتم. یه چند تا دکتر رو هم از اینجا انتخاب کرده بودم. هر دفعه که یه نفر در مورد یکی از اون دکترها یه جمله می گفت که خوب نبود فوری دکتر مورد نظر رو حذف می کردم.
شما این اشتباه رو نکنین. برای اینکه جدا از تبلیغ و منشی گری و این حرفها،،،، واقعا باید به این فکر کنین که اون کسی که داره نظر میده چقد قابل اعتماده. یعنی ممکنه اون شخص حتی یه بار هم مطب دکتر مورد بحث نرفته باشه و از روی حدس یه چیزایی می گه و یا فقط یه نمونه دیده باشه و از روی همون یه نمونه دکتر رو تفسیر می کنه.

پس حتما حتما خودتون برین مطب گردی و با نظر بقیه در مورد دکترتون تصمیم نگیرین
2810