در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
اول این که طبیعتا خلوت بود چون به جز من و یه پسره کسی رو سگ گاز بگیره هم 4 روز مونده به عید نمی آد مشاوره ی دماغ!!!!!!!!!! خخخخ
دوم این که همون جور که دیگه همه می دونن، دکتر مهربون تر و گوگولی تر در سطح کره ی زمین پیدا نمی شه. پس از اخلاقش نمی گم.
توضیحات کامل رو درباره ی جراحی داد و اینکه در کل گرو های مختلفی از بینی هستن که به ترتیب نتایج مختلفی از خیلی خوب به پایین رو می گیرن. دسته ی اول (تیپ 1): کساییکه بینیشون سربالاس، اما یه قوز یه تیکه روی تیغه داره. که اون مدل ساده ترین نوع بینیه و بهترین جواب رو می گیره. دسته ی دوم (تیپ 2): کساییکه نوک بینیشون کمی افتادگی داره و پهنه، و روی تیغه یه قوز یه تیکه داره. که به علت افتادگی نوک بینی به اضافه ی قوز به این دسته عقابی گفته می شه. (که دکتر به من گفت جزو این دستم اما بینیم سایزش بزرگ نیست) دسته ی سوم (تیپ 3): کساییکه بینیشون نوکی پهن و گوشتی و یا افتاده داره، اما در تیغه هیچ قوزی وجود نداره. که این گروه کمترین نتیجه رو می گیرن ، و نسبت به 2 گروه اول سخت تر هستن.
برای کسانی که نمی دونن می گم، که دکتر یزدانفر تامپون نمی ذاره، اسپیلنت هم یک هفته، چسب یک هفته. محدودیت حرکتی و حالت خاصی برای خواب (طاق باز ) نداره. عمل رو به شیوه ی باز انجام میده. یعنی ، فقط ستون بینی برش می خوره و در پره ها هیچ برشی داده نمی شه.
کلینیک شایامهر هستن و بیمارستان بهمن و سجاد. اما تمام جراحی ها رو کلینیک انجام می دن چون تیم بیهوشی رو کامل می شناسن و 11 ساله اونجا کار می کنن.
به دکتر گفتم چرا هنوز بعضی از دکترا تامپون می ذارن؟؟ سوالم رو با سوال جواب داد، و گفت: چرا بعضی از ماشینا اتوماتن بعضی دنده ای؟!!!!!! بعد دیگه خندم گرفت چیزی نگفتم.
گفت بینیم گوشتی نیست. از نظر فرم تیپ 2 هست، و از نظر جنس پوست.، نازک هست. بهم با کلینیک 8 و نیم قیمت داد و گفت اگر دلار ثابت بمونه ، اون هم گرون نمی کنه. در کل ،توضیحاتش کامل بود و ویزیت رایگان. برای مشاوره حتما پیشش برین حتی اگر نمی خواین باهاش عمل کنین. بینی منشیش چیز خارق العاده ای نبود اما خوب بود. عکسای کامپیوترش از اونچه تا به حال ازش دیدم بدتر بود. نمونه هایی که دیدم و حتی منشیش خیلی بهتر بودن. در کل به نظرم دکتر خوب و باتجربه ای اومد. تمااااااااام!
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
pariiisan منم قبل عمل هیچ کدوم از این کارا رو نکردم و الان ظاهرا زندم بعد عمل هم فقط 2،3 بار آب کرفسو سیب و با هم قاطی کردم خوردم گاهی هم چای سبز میخوردم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
pariiisan من کم خوردم و باز هم در نهایت تعجب زنده موندم میگن برا روند استحکام استخونا و رفع ورم و کبودی موثره منم شنیدم اما دکتر من هیچی راجع به اینا نگفت
خوب حالا مه زنده می مونم بعد عمل میام براتون عکس میذارم اما برام دعا کنید نه واسه اینکه زنده بمونما من به عزراییل دستیم یه چیزی بدم نمیاد طرفم (امشب می میرم ) واسه نتیجش بران دعا کنید
شمانا دیدم چند وقته دارن یه طوری نگام میکننا!!! یه سوال دیگه من ساعت 8 عملمه کی دست از سرم ور میدارن بیام خونه؟؟؟ الان مبنا رو بر این گذاشتم که زنده می مونما!!