2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
مرسی نادیا جونم
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
شامانا جان تامپون و اینا همه حرفه خواهر، مهم شانسه به خدا ....
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شامانا جونم همه دکترا از تامپون استفاده میکنن، منتها تفاوت تو زمان دراوردنشونه، بعضیا وقتی هنوز بیهوشی بعد تموم شدن عمل برش میدارن بعضیا بسته به عملشون تا چندروز بعد عمل.
سلام بچه ها من بینی ام رو ٢ماه و چند روز عمل کردم و شما همتون اطلاعات در حد تیم ملی دارین ماشالا،میشه راهنماییم کنین؟عمل بسته کردم تو عمل بسته سوراخ بینی رو باز میکنن؟سوراخای دماغ من اولش از این کوچیکتر بود الان کشیده شده.من از ترس این که تو عمل باز یهو سوراخهای بینی تا به تا میشه باز نکردم و از جای بخیه ترسیدم ولی الان میبینم یکیش رفته تو یعنی اونجایی که برش داده اونیکی بازتر شده ولی این یکی انگار چسبیده و یکی بزرگ و اون یکی کوچیک دیده میشه.و دراز!. در ضمن دکتر من ١ماه چسب زد برام بعد اون گفتن ٣ماه رفته خارج کشور!و منشیش میگفت معرفی کرده به یه دکتر دیگه اون بزنه!اونروز مامانم از جلو مطبش رد میشد پرسیده بود نگهبان گفته بود رفته تهران !به من گفته بود مطب باز میکنه ولی منه خنگ ادرسشو نگرفته بودم خلاصه من١ماه خودم چسب میزدم!در ضمن بچه ها از اولین روز کچ رو کج زده بود و الان من احساس میکنم تیغش کجه!ترو خدا جواب بدین چیکار کنم؟و الان از حموم در امدم نزدم چسب.شما خودتون میزنین تاچند ماه چسب میزنین؟خواهشن قشنگ بخونید و به سوالام جواب بدید شما اطلاعاتتون خوبه.
واسه من تامپون نزاشته بود و یه کچ نازک بود بعد یک هفته برداشت.
نادایا جان و بقیه بچه ها جواب بدید به ترتیب لطفا
١. نوک بینی ورمش چه مدت بعد میخوابه واسه من کوچوله مثل توپه!
٢.تیغه بینی یه کوچولو کج به نظر بریسه درست میشه!؟اخه من دست میزنم تیغس ورمی نداره ولی دکتر میگفت ورم داره و نوک بینی که گفتم یه سوراغش بیشتر چسبیده به نوک باعث میشه کج دیده شه به نظرم
٣.شما چه مدت صاف خوابیدید؟من ٢هفته فکر کنم به پشت خوابیدم چون عادت ندارم باید به بغل بخوابم
٤.دکترم ١ماه پیش گفته بود بهت یاد میدم با روغن زیتون ماشاژ بدی که اقا غیبش زد،شما بلدید؟
٥.طریقه چسب زدن رو اگه میدونید یا سایتی که درسته بدید.
در ضمن نادایا جان چند صفحه قبل خانم نازی عکس گذاشته هر ٦تا خودشونن!؟!!من گیج زدم
صبا جان واقعا؟
اخه از اولش گفتم گچشو تو بیمارستان کج زده بودن،و وقتی باز کرد واضح بود ولی الان دیگه به واضهیه قبل نیست. بعد ٢ماه فکر میکنین بازم تاثیر بزاره ؟امشب سعی کنم صاف بخوابم!
نادایا جان برا من پس فقط پره ها رو برش زده و جای برش سمت چپم باز شده ولی راستیه خیلی کمه و باریکه بد دیده میشه.
ممنون که جواب دادین.شما هر دو عمل کردید؟
از یکی شنیده بودم بینیش کج بوده امپول زد درست شد به نظر شما چی؟
ساناز جان ، واسه اینکه بگی بینیت کج یا تابه تاست زوده ورم تا شش ماه طول میکشه بره و معمولا باعث کج یا تابه تا دیده شدن بینی میشه. اما حتما دکترتو پیدا کن و برو پیشش ویزیت شو ، همه دکترا ویزیت ی ماهو دوماه و شش ماه دارن.
ورم نوک بینی خیلی طول میکشه بره، تازه اگه بینیت گوشتی باشه که خیلی بیشتر طول میکشه.
دردمورد ماساژ چیزیرنمیدونم سعی کن از خود دکترت یاد بگیری.
چسب زدنم لینکشو واست میذارم.چ
بچه ها من یه روز سمت چپم ورمش کمه یه روز زیاد
خانومااااا کسیو ندیدین که بعد ١ ماه عمل یه کم قوز در بیاره بعدش خوب شه ؟

ققنوس خوشحالم فردا میبینمت
دکتر برزنجی- 25 بهمن
2810