2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015659 بازدید | 66529 پست
ب خاطر جوسازی ک کردم واقعا از عموم دوستان معدرت میخوام دیگه تکرار نمیشه
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
من بخاطر اینکه مسیرم دوره دکتر جون زحمت کشیدن یک ساعتی رو صرف یاد دادن چسب زدن کردن بهم ایلای

-
موجیییی منم دکی قراره تایم دقیقشو بهم پی ام کنه

وقتی خبر دقیقشو گرفتم اینجا اعلام میکنم هر کسی کاری نداشت و میتونس بیاد اونموقع جمعمون جمع شه

میگم اشکالی نداره بچه ها شمارهامونو بزاریم برا هماهنگی کردن روز چهارشنبه ؟
دکتر گف بلیط بگیر برای شب چهارشنبه ؛ امروز اینترنتی رزرف میکنم

مامان نونو کوجاس ؟ اونم دوس دارم بیادددد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هایی که به من پیام خصوصی دادین من دوشنبه بینیمو عمل کردم و هنوز برای قضاوت خیلی زوده ولی از لحاظ تنفسی و بویایی و بقیه موارد از روزی که تامپونامو درآوردم هیچ مشکلی ندارم تا جایی که بینیم مشخصه سر بینیم خیلی عالی جمع شده سوراخاشم فکر میکنم کاملا قرینه س،دکتر سبک کارش نیمه فانتزیه ولی دکتر حرف گوش کن و با دقتیه و چیزایی که خودتون میخواهینو کاملا مدنظر قرار میده
ساپورت بعد از عملش عالیه و خیلی از موارد رو شخصا تماس میگیره و پیگیری میکنه من چندبار که باهاش تماس گرفتم و سر عمل بوده بلافاصله بعداز عمل شخصا باهام تماس گرفته،فوق العاده دقیق و با اخلاقه
هزینه عملم از من با کلینیک 4تومن گرفت
یکی از دوستام که 5ساله باهاش عمل کرده و اصلا افت نداشته راهنماییم کنین چه جوری میشه عکس گذاشت تا عکسشو براتون بذارم
12اسفند دکتر همتی فراهانی
دکتر تو مطب به من عکس نشون نداد به منشیش گفتم میخوام عکس ببینم گفت این همه نمونه اینجاس مثلا خود من که البته بینی خودش زیادم جالب نبود یکی دیگه از منشیا رو نشون داد گفت ایشون که بینیش انصافا خوب بود ارتفاع داشت و یه قوس ملایمی داشت باریک بودن تیغه و سوراخای بینی همه واقعا متناسب و بینیش متناسب با چهرش بود فقط یه مشکلی داشت از نزدیک که دقت میکردی دوتا خط دو طرف بینیش کنار تیغه وسط بینیش بود فکر کنم جای برش بود که مونده بود یه مادر و دختر دیدم بینیشون طبیعی بود کاملا یه خانمی که بینیش یک ماهه بود نیمه فانتزی رو به طبیعی بود و همه چیزش متناسب بود یکی دیگه به نظرم بینیش خیلی کوچیک شده بود البته صورت بیبی فیسی داشت و به چهرش میومد یکی دیگم تیغشو من دوست نداشتم به نظرم خیلی باریک بود ولی خودش خیلی راضی بود و دوتا از دوستاشو آورده بود برای مشاوره من به دکتر گفتم تیغه اون خانم خیلی باریک شده من دوست ندارم گفت بعضیا پوست بینیشون حالت چسبندگی داره و بعداز عمل یه کم جمع تیغشون باریکتر میشه و یه دختر دیگه بود که وقتی خداحافظی کرد بره رفتم دم در آسانسور باهاش صحبت کردم گفت هیچ مشکلی ندارم و واقعا راضیم و خودم خوشگل بودم الان خوشوشگلیم شده صد!!!!
12اسفند دکتر همتی فراهانی
داداش جلو مماخت خیلی ورم داره مجیییی هنو :-)

فقط یه راهنمایی کوچولو بکنین ببینم چجوری باس با مترو بردم میدون کاج ؟
اونورا متروی چی هست ؟

یه بار سری قبل رفتیم برا مشاوره و وقت عمل که با تاکسی در بس رفتیم 16 تومن کرد تو پاچمون ناکس :-)

حالا چطو و کوجا برم ؟ میدون شهدا مبدام هست مقصدم میدون کاج سعادت اباد
the-joker

تازه شروع شده
صبر کن
تو که بیخیالی - نگرانیت چیه؟
آدرس رو هم از گوگل مپ پیدا کن - من نمیدونم حقیقتش

سمانه

سلام
کاره دیگه ای ندارید گیرتون شده نخ بخیه؟
تا اونجایی که میدونم فرهنگ بخیه جذبی استفاده نمیکنه - کاریش نداشته باشید - تا به موقع اش براتون بکشه

http://rhinoplasty-info.rozblog.com
دوستان کسی دکتر اکبر بیات ( سعادت آباد ) رو میشناسه؟؟
میخام پیشش تزریق چربی گونه کنم..
البته دکتر خوب شما سراغ دارین واسه این کار که خوووووب باشه بهم معرفی کنین؟؟؟؟؟؟