2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015964 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شادی جون چقد کم ورم بودی ورم استخونیا خیلی کم تره ینی?
خانومی بینیت خوشمل بود خوشمل ترم شده مبارکت باشه عسیسم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
ایلای خخخخخخخخخخ
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
shadiiiii جان خیلی مبارک باشه عزیزم
بچه ها برای هیچ کدوم از شما پیش نیومده بالش و اینا بخوره تو صورتتون؟
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
سلام به همه دوستان عزیزم

امروز رفتم کلیتنیک دبیر اشرافی ؛ دکتر با یه خانومی تامپونمو کشیدنو کلی حرفیدیم :-)

اخه دیروز بهش گفته بودم دکتر حموم نرم ؟! جواب داده بود مگه میخوای بیای خواستگاری !
منم جوابشو دادم گفتم خر میاد زن ما شه که خواستگاری هم بخوایم بریم !

این شده بود سوژمونو کلی خندیدیم
اخرشم گفتم مگه اینکه دکی جون تو یکم سر و وضعمو قشنگ مشنگ بکنی یکی رازی شه !

خلاصه اینکه چهارشنبه باس برم کلینیک سعادت اباد و دیگه جمعه شررم از سر همه شما دوستای عزیزم کنده شه :-)
دکی میگف حالا نمیشه نری ! منم گفتم دکتر شما هیچی نگو که بخاطر مماخ پرکارم همین الان صد تا تو دلت داری فحشم میدی زودتر بری برنگردی :-)

دکتر هم کلی خندیدو گف تو دیگه اخر باحالای بخدا :-)
فقط خدایی خیلی دلم برا این داش امیر تنگ میشه

شماها که هر ازگاهی میام یه سری بهتون میزنم....
حالا چهارشنبه گچو بخیه شو بکنه دیگه همه چی حله .

میسی ایلای جون
اخه میگفتن راه برو یه جا نشین ؛ منم رفتم که رفتم :-)

حالا باز جایه شکرش باقیه مثه سری قبل کف گرگی نزدم دماغمو با صورت نصفه شبی به دیوار نخوردم ! :-)