2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016176 بازدید | 66529 پست
عسل چند صفحه پیش نوشتم کوهستانی رو. زیاد نمونه ندیدیم، ٣تا باچسب که زیاد معلوم نبود،، ٢تا چند ساله دیدیم، خوب بود، بد نبود، عالی هم نبود، بازم باید نمونه دید.
از مینا بپرس، اون رفت تو مشاوره شد ،دکی بهش عکس نشون داده بوده.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها . من تازه نظرات شما رو اینجا خوندم . لطف میکنین بگین کار سامی چطوره ؟
قیمتش چنده ؟
و اینکه برام خیلی مهمه جای بخیه نامرءی باشه .کدوم دکتر بهتره ؟
بینی من یه قوز نامحسوس داره و و میخوام کمی ارنفاعش کم شه و وقتی میخندم کمی افنادگی داره سر بینیم .گوشتی هم نیست .اما استخوان کامل هم نیست . اگه با این تفاسیر راهنماییم کنین ممنون میشم .
کار سامی خوبه . فقط بگو قوس ملایم بده . قوس زیاد خوووب نیست واسه کاراش .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
ااااااا !!!! نسترن جووووووووون . نظرت چیه درباره کارش ؟ من هنوز پیشش نرفتم اما از عکسایی که گذاشته از بقیه بیشتر خوشم اومد . قیمت و چند گفت بهت ؟؟ منشی اش به من گفت از 7 شروع میشه
Tactful جان فکرکنم هیچکس مثل من اینقدرباعجله عمل نکرده.من کلاسه دفه رفتم مطب سامی بدون چسب دوتادیدم یکیش خوب بودمن خیلی دوستش داشتم ولی روزی ک رفتم مشاوره ی دختری اومده بودبابرادرش ک میخاست برادره عمل کنه،دختره قبلاعمل کرده بودبینیش پهن بود نمیدونم چرا.منشیش گفت از٧/٥.برای من ٨گفت.من ازکارای شیروانی بیشترخوشم اومدولی برای تنفسش ترسیدم من ازبینی قوس دارخوشم میادمثل بینی هانیل توی تاپیک٢٠٥
شامانا یادم نیست نوشته بود که اونی که رفته بوده پیشش پسر بوده بعد خود دکتر تعجب کرده که چه طوری بهش وقت دادن بعد دکتر گفته من فقط خانمارو عمل می کنم اونم نمی دونم دقیقا اینجاشو خانمایی که بینیاشون استخونی بوده یا پوستشون نازک بوده بعد اون آقا پرسیده بوده برای چی دکترم گفته چون دنبال دردسر نیستم اقایون پوستشون کلفته حا من دنبالش می گردم آخه من بینیم هم کم کاره هم استخونیه بالاش هم پوستش نازکه
خیلی ناراحتم انقد واسه دکتر وسواس به خرج دادم یه میلیون و سیصد از پولی که بابام واسه بینیم داده بود خرج کردم حالا از کجا بذارم سر جاش
مرداد ۹۳ دکتر مجلسی
نسترن ویتامین سی و آب پرتقال زیاد بخور . واسه اینکه عطسه نکنی بعد عملت , عقب میندان . من3 روز قبل عملم گلوم چرک کرد و گوشام . دکی گفت بیا ببینم . دیدش کپسول چرک خشک کن داد بهم . عقب نیفتاد عملم .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
Tactfu شاید سامی بسته عمل کنه واست . برو پیشش ببین چی میگه . هم بسته عمل میکنه گویا هم باز .
ساپورت بعد عمل یعنی اینکه چند بار بعد عمل بگه بیا واسه چکاب و اگه خدایی نکرده خرابکاری کرده باشه قبول کنه و برات درستش کنه . نه اینکه 1بار بعد عمل ببینه و بگه برو 1سال بعد بیا .