2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015322 بازدید | 66526 پست
دکتر حسنانی رو‌خیلی تعریفشون رو شنیدم ،کسی بوده پیش ایشون علمل کنه و راضی باشه من می‌خوام پیش ایشون ...

کسایی هم که اونروزی که من رفتم اونجا بودن عمه راضی بودن و اونایی هم که قصد مشاوره باهاش داشتن از اطرافیانشون پیشش عمل کرده بودن و راضی بودن.یه خانوم اومده بود گفت۴سال پیش اومدم اینجا یه سوال از دکتر داشتم که اونموقع هم کسانیکه اومده بودن راضی بودن،گفت فقط یکنفرناراضی بود که میگفت پره های بینیم متقارن نیست ولی اون خانوم گفت تازه از عملش گذشته بود و فکرمیکنم از زیاد حساس بودنش بود چون بینی تا بیا شکل نهاییشو بگیره یکسال زمان نیاز داره و زود نبایدقضاوتش کرد....ولی بازم شما حتما چه این دکتر چه هر دکتری که مدنظرتون هست حتما برید تو مطبشون و از نزدیک همه چی رو ببینید و صحبت کنید

سلام دوستان. من مدل رایگان میخوام برای پاک کردن تتو ابرو با بهترین مواد و اینکه مربی انجام میده و من صرفا نگاه میکنم. اگر کسی رو میشناسید که هزینه 1 میلیون و 500 پاک کردن ابرو رو رایگان بخواد انجام بده من رو بهش معرفی کنید. سالنمون هم شهرک غرب هست. لطفا فقط پیام بدین. فقط هم 2 نفر مدل میخوایم.

09351424863

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله یبار رفتم نمونه هاش خیلی شبیه کارای پیجش بودن همه هم از نظر ظاهری هم تنفسی راضی بودن ولی من احسا ...

من فانتزی دوست دارم ،میخوام بینیم از جلو جم بشه و قوس بده ،به نظرتون معتقدی از جلو خوب جم میکنه؟؟

سلام دوستان کسی با دکتر جواد یزدانی عمل  کرده،هرکسی باایشون عمل کرده ممنون میشم نظرشون رو بگه و کارشون چجوری است

دکتر که کارش خوب باشه بدون اغراق بگه و تبلیغ بگید لطفا

دکتر حسنانی رو‌خیلی تعریفشون رو شنیدم ،کسی بوده پیش ایشون علمل کنه و راضی باشه من می‌خوام پیش ایشون ...

عزمزمه شما با دکتر حسنانی عمل کردین؟ممنونم میشم نتیجه رو هم به اشتراک بذارین

بچه ها سلام بینی منو دکتر ارسطو اشتری تخریب کرده هم مشکل تنفسی دارم وهم چسبندگی روی بینیم قوز اومده ...

منم باایشون عمل کردم افتضاحه این دکتر

شماترمیمی انجام دادین؟

من دوساله عمل کردم متاسفانه الآن نمیتونم هزینه بکنم برای ترمیم

ان شالله هرچی خیره عزیزم برات پیش بیاد،، اگه رفتی و یادت موندم خواهش میکنم نتایج تحقیقاتت به منم بگ ... 

سلام وقتتون بخیر.من ده روز هست که بادکترحسنانی عمل کردم.گفتم بیام نتایج رو به اشتراک بذارم....من روز۱۳شهریورعملم بود بهم گفتن ساعت۷کلینیک باش ولی من ۶:۱۵رفتم که زودتر پذیرش بشم وزودترعمل بشم.کلینیک ساعت۶:۳۰بازشدولی تاساعت۷پذیرش نکردن،دیگه ساعت ۷شروع کردن به پذیرش کردن و هرکسی پذیرش میشدمیرفت طبقه بالا واونجا لباس دادن رفتم آماده شدم یه نیمه قرص هم بهم دادن،نفراول بودم برا عمل،تو اتاق من دونفر دیگه هم بودن یکی از سنندج اومده بود ودوماه قبلش خواهرش بادکترحسنانی عمل شده بود وچون راضی بادآورده بود و یه خانم دیگه هم بود که گفت۷سال پیش خواهرم باهاش عمل کرده و راضی بود،دیگه گفتن دکترساعت۹تا۹:۳۰میا،حدود۹:۱۵ رفتم بالا،یه آقایی که مسئول بیهوشی بوداومدبردم تو اتاق عمل بعدشم دکتر ودستیاراش اومدن تو اتاق تا ببینن چه مدلی میخام،دیگه منم از از دوتا ازکارای دکترکه دوسشون داشتم با یه عکس دیگه پرینت رنگی گرفتم وپشت یکی از عکسهاتوضیحات لازمونوشته بودم و هم براش گفتم هم عکسهاروبهشون دادم ولی بهش گفتم من اینا رو گفتم تا سلیقه ی من دستتون بیا ولی درنهایت اول سلامت بینیم بعدم اینکه مدل بینی بت فرم صورتم هارمونی داشته باشه،خلاصه که بیهوش شدم و دیگه هیچی متوجه نشدم تا تو اتاق...بعدشم که کم کم آب و آبمیوه خوردم ودیگه مرخص شدم برا ساعت۲:۳۰خونه بودم.تامپون هم گفتن فرداصبح بیا برداریم.خلاصه که درد واینانداشتم اذیت هم نشدم فقط دیگه تامپونها رو درآوردم خیلی بهترشد.روزاول واسطه‌ای روز دوم اصلا ورم و کبودی نداشتم دیگه از عصرروز دوم تا روز سوم یه کوچولو ورم و کبودشدم.هفته ی بعدشم رفتم اسپیلنت روبرداشتن...الان فرم بینی رو راضی ام ولی خب الان هیچی مشخص نیس حداقل ۶ماه تایکسال زمان میبره تا جابیوفته...اگه سوالی داشتین خوشحال میشم تاجایی که بتونم کمکتون کنم..من اسم دکترم رو گفتم ولی خاهشن هرکسی که قصدعمل داره حتماحتماخودش بره داخل مطب واونجا هم مدل عمل شده میبینه هم بامراجعین صحبت میکنه واینجوری خیلی بهترمیتونه تصمیم بگیره

2810