2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015355 بازدید | 66526 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با حسنانی وقت عمل دارم هفته پیش رفتم مطب نمونه ببینم یه خانمی بودن یک سال از عملشون گذشته بود عکس ...

سلام شما عمل کردین؟

منم نادریان و نوری جزو گزینه هامن اما از نزدیک ندیدم کاراشونو

سلام دوستان من جراحی بینی داشتم پارسال تیرماه الان حدود یکسال چندماه گذشته و تجربه بهتون میگم من با دکتر نیما برادران جراحی کردم دکتر ازنظر اخلاق و رسیدگی بعد از لمل خیلی خوبه تموم کارش خودش میکنه من اول بار که جراحی کردم بااینکه پره هام دست نزده بود باز نکرده بود ناقرینه بود خیلی شدید که نگران بودم ولی بعد چندماه خوب شد خیلی زیاد ورم داشت الان خوب شده مگ بینی گوشتی با نوک کاملا افتاده داشتم الان استخون بالای بینیم خیلی خوب تراش داده ولی الان هنوز پهن هست نوکش خوبه ولی درکل به نظرم خیلی بهتر میشد بشه ومن از۱۰۰نمره ۵۰بهش میدم ولی من یکم مشکل تنفسی دارم و ببخشید دائما خلط واین ازبینیم میاد وبااینکه یکسال گذشته هنوز بینیم کیپه و شب ها که عملا با دهان تنفس میکشم بهشم گفتم گفت شت وشو بده ونگاه کرد گفت خوبه ولی این مشکلات داره نسبت به بینی قبلیم خیلی بهتره شده ولی ایده آل نه نشده و یه نکته کسایی که میرید مطب گری دقت کنید من آخرین بار که رفتم چون از شهرستان اومدم تهران دیرتر رسیدم بعد به دستیارش که برادرش زنگ زدم گفتم پشت درب مطب دیر رسیدم دعوا کرد نمیشه اینا بااصرار که شهرستانیم اتوبوس دیر کرد اینا گفت خوب حتما ماسک بزن بینیم معلوم نباشه اومدی بالا هم خیلی مراجعه داریم سعی کن باکسی صحبت نکنی من رفتم بالا اکثر دیدم برای مشاوره اومدن ولی خب من ماسک زده بودم بنده خدا می‌گفتند ببینیم من جرئت نمیکردم از دستیارش نشون بدم وخیلی ازاین حرکتشان بدم اومد وبهم برخورد و خلاصه خیلی تحقیق کنید من صادقانه بگم میخوام خودم برم ترمیم چون مشکل تنفسی خیلی اذیتم میکنه واینکه بینیم همش کیسه وخلط میاد درصورتی که قبلا اصلا این طور نبود از جلو پهن هست هنوز اصلا کوچیک نکرده ولی تیغه خیلی قشنگ تراشیده و داریم خوب کوتاه کرده ولی خوب مشکلات دیگه هست و یکبار برام کورتون زد بدون هزینه راستی دو بسته راگوتان  خوردم تامپون نمیزاره اسپیلت داخلی دوتا لوله مانند میزاره که در آوردنش دردخیلی کمی داره و راستی جای بخیه اصلا نمونده خداروشکر و همچنین دونقطه روی تیغه بینیم بود که بعد سه ماه کامل برطرف شد الان هم که اصلا هرکسی ببینه اصلا تشخیص نمیده جراحی کردم من طبیعی عمل کردم ولی پشیمونم که چرا نیمه فانتزی عمل نکردم نوک بینی اینا اصلا نیفتاده ولی خوب مشکلاتی که گفتم داره 

ویه چیزی نمیدونم چرا افراد که جراحی بینی می‌کنند نسبت به دخترشون گارد میگرند والکی تعریف بیخود می‌کنند من یه بینی مطب برادران برای بعد یه سال که رفتم اونم بعد یه سال بود اومده بود اصلا ازاون که داغون تر از من ولی کلی تعریف دکتر می‌کرد ورضایت داشت نمیدونم چرا افراد بعد جراحی اینقدر نسبت به دخترشون گارد میگرند

سلام من کلنیک شایان تو میرداماد هست پیش دکتر سیدهادی حسینی نسب عمل بینی انجام دادم الان تنگی نفس دارم بینی کج غیر هم شکل پره ها بدشکل استخوان یه طرفش نصفش باقی مانده آمده بالا بینی بد فرم از داخلم عفونت کرده غضروف دررفته و الان میگه یه سال ونیم بعد دوباره عملت میکنم لطفا راهنمایی کنید آیا دوباره پیش خودش عمل ترمیم کنم یا برم پیش یه جراح دیگه متشکرم

2810