2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام ممنون میشم راهنماییم کنید♥️ من هجده روزه عمل کردم زیر چشم سمت راستم کنار بینیم یه برآمدگی سفت ...

سلام. منم دقیقا همین نگرانی شما رو داشتم و با دلهره به مطب دکترم پیام دادم گفتم سمت راست بینی روی استخون برآمدگی حس میکنم. گفتن اونجا استئوتومی انجام شده و جای نگرانی نیست، خودش برطرف میشه. الان دیگه خبری از برآمدگی نیست.

سلام دوستان می‌خوام نتیجه مطب گردیم با دکتر زینلی رو باهاتون به اشتراک بذارم  تو سه جلسه‌ای که ...

شما چطوري وقت گرفتيد كه مطب بريد؟ اصلا پاسخگو نيستن  نه دايركت نه واتس اپ

و اخرين قيمتي كه ازشون داريد چقدر هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آناکارنینا جان من با اینکه ۱۸ روزه از عملم میگذره اصلا حس نمیکنم نوک دماغم سربالاست،فعلا که کلی ورم ...

سلام کلوملا بینی شما خوب شد اومده بالا؟؟؟؟ اگه خوب شده میشه بهم بگین کی خوب شد؟ 

هنوز جراحی نکردم، بین ایشون و دکتر مجید حاتمی مردد هستم، شما چیزی از این دو نفر شنیدید؟ دکتر نجات پو ...

منم رفتم مطب حاتمی برای مشاوره، ولی طراحی که واسه بینیم کرد رو دوست نداشتم :( نمیدونم باید دیگه دیش کی‌برم :( زمانمم محدوده

سلام

میخواستم نتیجه نطب گردی با دکتر نبی پور .کرج. بهتون بگم

ائل که پانزده دقیقه تو صف اساتسور بودیم

مطب فوالعاده شلوغ

هیچ اخترامی برای بیمار قایل نبودن همه سرپا

کلا ده تا دونه صندلی هم نبود

مطب گرم اسپیلت خراب اب چکه میکرد اطش 

بدون پنجره و تهویه

این از مطب

خوده دکتر فوالعاده با حوصله. قشنگ توضیح داد رنج قیمتش از سی میلیون برای شهریور 1402 که اصلاااا ارزش نداشت ییه خانومه پولیپ و انحرافداشت گفت چهل میلیون

خداوکیلی چندتا خرابی دیدم

یه خانومی هم بود بعد از یکسال تیغه بینی کج شده بود کهدکتر گفت ترمیم کنه فقط هزینه کلنیک بده

کلا دماغ شیک مدیدم ولی این همه شلوغی برای چی بود نمیدونم

راستی برای بازکردن گچ هم ویزیت میگرفت

ولی مشاوره رایگان

سلام دوستان کسی راجع به دکتر آرزو خوانساری نیا اطلاعی نداره؟

عزیزم شک نکن 

ددکتری که خوب باشه این همه تبلیغ تو نی نی سایت نمیداره

این همه هم پول پاشی برای بازاریاب نمیکنه😁

هزینه هاش چجوری بود؟

به من گفت چهل تومن

۵۰تومن واسه طراحی گرفت 

۱۵۰ هم ویزیتش بود

یه خانومی اونجا بود که دوسال بود عمل کرده بود بینیش استخونی بزرگ بود، از روبه رو خوب بود،جمع شده بود، ولی از نیم‌رخ من حس میکنم پروجکشن زیاد بود، پسرش رو اورده بود که گچش رو باز کنه، اونم بینی استخونی باز قوز زیاد بد نشده بود، خانومه گفت کار دکتر عالیه ۱۵ تا از فامیلامون با ایشون عمل کردن، برادرش هم عمل کرده بود ولی من مدل بینی اونو خیلی نپسندیدم،

یه خانوم دیگه هم اومده بود برای برداشتن گچ

اونم راضی بود

سه نفر دیگه هم برای مشاوره اومده بودن،

من بینیم خیلی ایراد خاصی نداره، فقط یه قوز خیلی کوچولو داره که اصلا معلوم نیس از روبه رو، نوکش یه کم افتاده اس و اینکه حس میکنم یه کم پهنه، که میخوام جمع بشه، رفتم دکتر فک و صورت بهم گفتن اصلا عمل نکن:( واقعا نمیدونم چیکار کنم نه از بینیم متنفرم نه دوسش دارم گیر کردم این وسط

به من گفت چهل تومن ۵۰تومن واسه طراحی گرفت  ۱۵۰ هم ویزیتش بود یه خانومی اونجا بود که دوسال بو ...

من بینیم گووووشتی هست

دنبال دکتر خوب میگردم

دودل. اسیر . سردر گم 😁

از دکتر توسلی اشرفی  قیمت گرفتم گفت شصت میلیون

چه خبره اخه

من بینیم گووووشتی هست دنبال دکتر خوب میگردم دودل. اسیر . سردر گم 😁 از دکتر توسلی اشرفی  قیم ...

منم دنبال دکتر خوب هستم. با نظراتی کخ میخونم اصلا نتونستم دکتر خوب پیدا کنم ولی هموشون رنج قیمتی 50 تا 80 هستن

2810