2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015341 بازدید | 66526 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قوانین این تاپیک برای استفاده ی عموم می باشد حتی خوانندگان خاموش لطفا در حفظ آن کوشا باشید و به قوا ...

سلام عزیزم چند تا سوال خیلی مهم داشتم ازت ایدی تلگرامت عوض شده؟؟ چجوری بهت پیام بدم؟ لطفا ایدی جدیدتو بذار برام

سلام شایلین جان . من دکتر احمدی و نوری رو اطلاعی ندارم متاسفانه .  امروز از صفحه 2300 تا 2 ...

سلام عزیزم میدونم خیلی ساله از این تایپینگ میگذره ولی امیدوارم اگر پیاممو دیدید جواب بدید❤️

شما پیش باستانی نژاد عمل کردید راضی بودید؟

سلام خانوما کسی پبش الهه خرمی تهران عمل  داشته؟؟ بگین چجوری کارش؟ من شنبه عمل دارم پیششون

‌میشه واسه خونه دار شدنم صلوات بفرستی🙏🥺 هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ.... رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈️ 
سلام خانما کسی از ارزو خوانساری نیا اطلاعی داره؟ دیروز رفتم مشاوره اما دو دلم  کسی بوده ازش ن ...

سلام عزیزم منم رفتم مشاوره پیششون ولی اطلاع زیادی ازشون.ندارم هم ناراضی دیدم هم راضی 

چنتا نمونه دارن تو مطب که تو پیج هم هستن میاره مطلب 

ولی یه تجربه از من داشته باش من سال 97 تا حالا میخام عمل کنم تمام دکترا رو هم تحقیق کردم همه ناراضی دارن 

سلام

بچه ها لطف میکنید جراح توی تهران که این سبک بتونه دربیاره معرفی کنید🙏🏼بینی مامانم طبیعی همین شکلیه بینیم پتانسیل این مدل رو داره.

میخوام نوک گرد هم از رو به رو هم از نیمرخ باشه، کلوملا پایین تر از پره ها و گرد باشه صاف مثل اتوبان نباشه، قوس خیلی ملایم، مثل همین عکسا دیگه مجموعا

نادریان نوشته برم ازمایش که وقت عمل تعیین کنن برام ولی هی اینجا میخونم ک ناراضی زیاد داره پشیمون شدم

دکتر شارقی هم تو تاپیک خوندم که سبکش اینه ولی رفته از ایران💔

پ.ن. بعضی دوستان ممکنه به مصرف زردچوبه الرژی داشته باشند. پس در مصرف اون دقت کنید.

شایلین جان نمیدونم هنوزم هستی یا نه؟

آپدیتی بعد چند سال نداری درمورد تجربه‌ی جراحیت و جراحت؟

2810