2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015355 بازدید | 66526 پست
منم بعد از کلی تحقیق رسیدم به رجایی چون ظاهرا کم ریسکه، حالا باید رقت مطب نمونه دید که هفته ی دیگه ه ...

عزیزم دقیقا چه روز و ساعتی میری به من بگو منم بیام باهام بررسی کنیم،  لطفا درخواست دوستیم رو قبول میکنی؟ 

سلام به همه امیدوارم خوب باشید💗

من ۲۴روزه، پیش دکتر شهرجردی عمل کردم.از همه لحاظ از دکتر و عملش راضی بودم.

میدونم هنوز برای قضاوت زوده و کلی ورم داره چون من سوراخ و پره های بینیم بزرگ بود، ولی سوراخ های بینیم یکم نامتقارن هست، انگار یکیش عمودی و یکی گرده.

باتوجه به تجربه هاتون، شبیه میشن؟

آخه از کلیت و فرم بینیم خیلی راضیم و دوسش دارم ولی نگران سوراخ هام🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید حسام جهاندیده منظورم بود

سلام شما کارای جهاندیده رو دیدید چطور بود  ؟

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
سلام شما کارای جهاندیده رو دیدید چطور بود  ؟

از نزدیک نه

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
سلام به همه امیدوارم خوب باشید💗 من ۲۴روزه، پیش دکتر شهرجردی عمل کردم.از همه لحاظ از دکتر و عملش را ...

مبارک باشه چندازشماگرفت

کاربر قدیمی ام  ❤پاییز بهاریست که عاشق شده است❤
2810