2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هنوز پماد میزنم . متاسفانه جای بخیه پره  بینیم مثل جوش شده . هرچند امید ندارم بهتر بشه ولی م ...

سلام عزیزم کاش این پیام و ببینی و بهمون الان که دو سال از عملت میگذره نظرت و راجع به دکتر ابیانه وبینیت بگی ، کمک بزرگیه

سلام عزیزم کاش این پیام و ببینی و بهمون الان که دو سال از عملت میگذره نظرت و راجع به دکتر ابیانه وبی ...

ابیانه کانتورهای بینیش مشکل داره.. تو همین تاپیک ناراضی برای این موضوع زیاد داشت

سلام بچها دکتر من گفته دیگ جسب نزنم کلا اگ دوس داشتم شبا بزنم 

ولی من یروز نزدم صبح ک بیدار شدم دماغم ورم کرده بود از قبلم بزرگ تر شده بود بنظرتون چیکار کنم اگ چسب و بردارم چقدر طول میکشه تا عادی بشه؟ورمش بخابه؟

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍

سلام دوستان من نظرتون رو درمورد دکتر احمدرضا رجایی میخواستم بدونم.  بینی من استخوانی قوز خفیف با انحراف تیغه جزئی و نوک غضروفی هست. 

دکترهای زیادی ویزیت شدم چند سال اخیر که اسم خیلیاشون یادم رفته ولی اینا رو یادم هست، ابوالحسن امامی، کمال هادی،حمیدرضا نوری، نیما برادران، محمد مجیدی، احمدرضا رجایی و... 

اکثر دکترها بخاطر انحراف تیغه میگفتن کجی بعد عمل بیشتر مشخص میشه نوری که قبول نکرد،  کمال هادی با فتوشاپ قوز رو رفع کرد و دیدم بینی ام خیلی دراز میشه و گفت پروجکشن کم نمیکنه، برادران گفت پروجکشن کم میکنه و خیلی صد درصدی درمورد رفع ایرادات نظر داد که من بیشتر ترسیدم چون میدونم امکان اون تغییرات واقعا وجود نداره، دکتر مجیدی رو دیماه ۱۴۰۱ رفتم هم از برخوردش و قیمت نجومی که گفت خوشم نیومد و گفت هیچ تضمینی برای قرینگی سوراخ بینی و اصلاح انحراف نمیدم. دکتر رجایی خیلی دقیق مشاوره داد و با توجه به نظراتی که قدیم درموردشون شنیده بودم بنظرم برای اصلاح انحراف دکتر خوبی هستند فقط ترسم این هست که بینی ام دراز و تیز بشه این نظر رو چند جا دیدم درکل رجایی برخورد خیلی خوبی داشتند ولی هیچ نمونه واقعی از نزدیک هنوز ندیدم.  کسی اینجا اطلاعاتی درمورد ایشون داره؟ 

سلام دوستان من نظرتون رو درمورد دکتر احمدرضا رجایی میخواستم بدونم.  بینی من استخوانی قوز خفیف ب ...

منم بعد از کلی تحقیق رسیدم به رجایی چون ظاهرا کم ریسکه، حالا باید رقت مطب نمونه دید که هفته ی دیگه هم مشاوره میشم هم وقت دارم . میام ختما میگم که چطور دیدم دکتر و نمونه هاشو.

منم بعد از کلی تحقیق رسیدم به رجایی چون ظاهرا کم ریسکه، حالا باید رقت مطب نمونه دید که هفته ی دیگه ه ...

من مطب رفتم

ولی نمونه ندیدم خیلی خلوت بود،  به شما هم سریع نوبت داد؟ چند سال قبل به سختی میشد نوبت گرفت من یک هفته ای نوبت گرفتم و ویزیت شدم و وقت عمل هم نزدیک میتونند بزارند خوشبختانه ولی نگران شدم چه اتفاقی افتاده انقدر خلوت شدند

2810