2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015355 بازدید | 66526 پست
بچه ها خیلی گیجم اصلا نمیتوونم به یه دکتر تو شیراز اعتماد کنم اخه چکار کنم هر دکتری رو میبینم نصف نص ...

من اکثره دوستام و اشناهام بینیاشونو دکتر خراب کرده بااینکه  بینیشون خوشگلم بوده و هزینه کردن ولی درتعجبم این دافا و پلنگا چجوری بینیاشون اینقد خوشگل و عروسکی عمل میشه😑

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من میخوام عمل بینی انجام بدم و نظرم رو دکتر ایدین مهدیخواه،نجات حسینی و محمدعلی قربانیان هست.کسی اطلاعاتی ازشون داره دو نفرو میشناسم پیش دکتر حسینی عمل کردن خوب شده ولی نظرات بدی هم تو سایت فقط شنیدم لطفا کسی تجربه داشته و میدونه بگه،و چون تو روستا هستم نمیتونم مطباشون برم فعلا تحقیق میکنم ببینم کدوم خوبه..

نه متوسط بود نه خیلی بزرگ نه خیلی کوچیک  

مبارکت باشه 

من باهاش وقت داشتم آزمایش و عکس هم انجام دادم دوباره رفتم مطبش دوتا بینی بزرررگ عمل کرده دیدم  بعد یکسال اومده بودن ترسیدم و کنسل کردم

بینی من کوچبکه سربالاس پوستشم خیلییی نازکه  فقط ی قوز داره ولی باز مردد شدم و کنسل کردم 

مبارکت باشه  من باهاش وقت داشتم آزمایش و عکس هم انجام دادم دوباره رفتم مطبش دوتا بینی بزرررگ ع ...

بینی های خیلی گوشتی رو اکثر دکترا قبول نمیکنن اما بصام انجام میده و واقعا هم گوشتی ها زیاد تغییر نمیکنن دکترا هم بهشون میگن اتفاقا دیروز رفتم مطبش ی مورد شدیدا گوشتی دیدم بعد عملش بود و واقعا بزرگ بود اما بقیه خوب بودن. 

بینی های بزرگ کلا کوچیک نمیشن مگه اینکه جراح پلاستیک برن ک مشکل تنفسی پیدا میکنن

2810