2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015359 بازدید | 66526 پست
سلام با کی عمل کردید شما راضی هستید

سلام من اصفهانم عزیزم. امروز دو هفتس عمل کردم.فعلا که انگار خوشگل حالا تا بعد نمیدونم چطور بشه

متاسفم..مراببخش..سپاسگزارم..دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا بهار جون؟من دیگه از دست خودم و این ایینه خسته شدم.اخه میدونی چیه من بینیم انحراف داخلی هم داشت ...

مشکل کلوملا حل شد؟ منم تقریبا مشکل شمارو دارم...

۳۸روزه الان عمل کردم.

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ
ممنونم دوست خوب و با اخلاقم. اتفاقا ديروز جايي ذكر خير شما بود، به دوستي ميگفتم كه نسيم جان سر نماز ...

سلام شایلین جان خوبی من تازه ی ماهه عمل کردم قبل عمل انحراف شدید داخلی داشتم 

حالا همون سمت هم ورم بینیم بیشتره و خیلی باعث میشه نامتقارن به نظر بیاد 

به خدا اعصابمو داغون کرده 

اون سمتی که انحراف داشت ورمش بیشتره پره اش انگار ضخیم تره و ی میل پایین تر 

با چسب دماغم خیلی خوبه 

بدون چسب خیلی زشته و بی حالت انگار 😭😭😭 بعد چند وقت واقعا این مشکلات حل میشه دیگه دارم دیوونه میشم 

دم نوش بابونه واقعا اثر داره ؟ 

شما ماساژ میدادی بینبتو؟

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
واقعا بهار جون؟من دیگه از دست خودم و این ایینه خسته شدم.اخه میدونی چیه من بینیم انحراف داخلی هم داشت ...

سلام عزیزم شما بینیت خوب شد ؟ منم ورم ی طرفه دارم چون اون سمت خیلی انحراف داشت 

بدون چسب که زشته دماغم با چسب خیلی خوبه 

ی ماهه عمل کردم چیکار کنم اعصابم داغونه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
سلام ساقی و ترمه و بهار جونم بدنیستیم،شکر خدا داره میگذره،بهار جان بینی قبلی من خیلی افتضاح بود اما ...

سلام عزیزم توروخدا اگر پیاممو میبینی جواب بده 

من الان ی ماهه عمل کردم مثل شما طرفی که انحراف شدید داخلی داشتم ورم بیشتری داره و اون پره اون طرف ضخیم تر و ی میل پایین تر به نظر میاد 

با چسب دماغم خیلی خوبه 

اما بدون چسب اصلا حالم بد میشه از شدت ورم 

و اینکه اون سمت که ورم بیشتری داره باعث میشه یکم کج به نظر بیاد 

به نظرت درست میشه ؟ برا شما درست شد ؟ اعصابم داغونه به خدا 

چه قدر طول کشید برا شما 

راجع به این ۴ تا دکتر اطلاعی دارید؟ بصام مجلسی جهاندیده مجتبی ملکی

من بصامو میشناسم فقط دو ماه و یک هفتس عمل کردم از مدلش ک خیلی راضیم اما هنوز ورم دارم باید چند ماه بگذره نظر نهاییمو بگم اما چند نفر دیگه از اطرافیان قبل من عمل کردن عالی شدن کارش خوبه و شنیدم ناراضیاش کمن اما هیچ دکتری بدون ناراضی نیست مطمینا

اره نباید زیاد وسواسیت به خرج بدم چه کنم میرم پیشه همین صحرایی باز کار صحرایی و دیدم دکترهای دیگه چی ...

کیمیای عزیز سلام. امیدوارم همچنان کاربریت فعال باشه💝عزیزم اگر با دکتر شاهین صحرایی عمل کردید لطفا بهم بگید که عملتون چطور بود و ایا نیمه فانتزی عمل کردید?? بین اطرافیان هم ایا در این سالها کسی بوده که پیشسون عمل کرده باشه نیمه فانتزی?? لطرفا درموردش بهم بگید

سلام 

من شش ماه عمل کردم بینی ام گوشتی.الان از قبلش بزرگتر.

غضروف نوک بینی ام شل.

دارم دیونه میشم.

افسردگی گرفتم شش ماهه

دکتر گفت دوباره باید غضروف بینی رو دستکاری کنه.گفت بی هوشی نمی خواد و با خواب مصنوعی میشه انجام داد.کسی تجربه مشابه داشته?

سجادیان و نمیدونم عزیزم ولی ابیانه تا حالا چند بار رفتم مطب نمونه ببینم راضیاش ببشتر از ناراضیاشه

ببخشید حسام جهاندیده منظورم بود

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
2810