2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
دوستان کسی دکتر حمیدرضا مفرد و علی محمدخانی رو میشناسه؟ بینی نیمه فانتزی میخوام بینی خودمم استخوانی ...

محمد خانی منم مدنظرم بود تا تو پیج کامنت هارو بست.

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ
محمد خانی منم مدنظرم بود تا تو پیج کامنت هارو بست.

تعریفشو شنیدید یا نه ؟

الان چه دکتر مدنظرتونه؟

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تعریفشو شنیدید یا نه ؟ الان چه دکتر مدنظرتونه؟

تعریف گ خب تو پیجش کارهاش خوبه ولی شنیدم ک سرشون شلوغ ک میشه احتمال خرابکاری بالا میره...حتی گفتم پبج چرا بستن گفت هرکس دکتر بشناسه از این بابت خیالش راحته.

من وقت گرفتم پیش میعاد موسوی اما هیچ نمونه زنده ک بگه پیشش عمل کرده ندیدم. 

تعریفشو شنیدید یا نه ؟ الان چه دکتر مدنظرتونه؟

دکتر حسینی منفرد چیه دقیق یادم نیس،بینی رو بعضا قوس نمیداد و من از فرم اونجور بینی بدون قوس خوشم نمیاد،لگر اشتباه نکنم میگن استخوانی رو بهتر در میاره و منم گوشتی هستم،گذاشتم کنار اونو 

سلام اگه کسی میتونه راهنمایی کنه  من 4 هفته اس بینیمو عمل کردم 5 روز پیش یهو شدیدا خونریزی کر ...

من عمل نکردم فعلا ولی خوندم نی تی سایت که دو هفته اول آب کرفس باعث خونریزی میشه،شما شاید زیادی آب کرفس خوردی

دکتر حسینی منفرد چیه دقیق یادم نیس،بینی رو بعضا قوس نمیداد و من از فرم اونجور بینی بدون قوس خوشم نمی ...

ممنون گلم 

منم دودل شدم برم پیشش

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
ممنون گلم  منم دودل شدم برم پیشش

من میعاد موسوی وقت دارم ولی کسیو ندیدم عمل کرده باهاش

برو پیجش نظرتو بگو بهم گوشتی هستم متاسفانه 

من میعاد موسوی وقت دارم ولی کسیو ندیدم عمل کرده باهاش برو پیجش نظرتو بگو بهم گوشتی هستم متاسفانه&nb ...

کاراشو دیدم

ببخشید ولی خوشم نیومد 

"هستس" جان ممنون از جوابت. راستش خواهر خودم هم با حاتمی عمل کرده و واقعا خوبه از هر نظر.. اما من یک ...

سلام. میشه لطفا از دکتر حاتمی بیشتر بگین؟ اینکه بینی رو قشنگ درمیاره یا نه؟ کوچیک و جمع و جور میکنه؟

من عمل نکردم فعلا ولی خوندم نی تی سایت که دو هفته اول آب کرفس باعث خونریزی میشه،شما شاید زیادی آب کر ...

من هفته سوم خونریزی کردم و اب کرفسم حتی ی قطره نخوردم از روز اول

رگ پاره شده بود سوزوند برام

2810