2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم دوبار عمل ناموفق داشتم . که سه سال پیش جراحی ترمیمی انجام دادم که خدا رو شکر ظاهر و تنفسم به ...

وای من خیلی دلم می‌خواد عمل کنم ولی از همین تنگی نفس میترسم چکار کنم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
لطفا کمکم کنید دکتر خوب ترجیحا در کرج میخواستم بینیم کوچیکه همه میگن هیچ مشکلی نداره واقعا هم هیچ ...

اگه م

شکل نداره هرگز عمل نکن معلوم نیست نتیجه اش چی بشه مثل من روزی هزار بارخودتو نفرین میکنی که چهرتو خراب کردی

[QUOTE=264545344]باید پیش یه دکتری بری که اول از همه بتونه تنفست درست کنه [/اخه بهترین دکترا هم باز ممکن خطا کنن QUOTE]V

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
دوستان خواهرم ده روزه عمل كرده خيلي سربالاس سوراخاي بينيش كاملاپيداس همينطوري ميمونه؟

نهههه بابا من خودم چهل روز عمل کردم

اولین بار رفتم جلو اینه دیدم یا خدا عین خوک بود تقریبا

الان کااااملا طبیعی شده

بگو نره جلو اینه که اصلا ماه اول نمیشه فرم بینی دید حتی روز باز کردن اتل هم بینی شو قضاوت نکنه من چند روزه تازه بینیم فرم گرفته😍

من پیش دکتر ثابت مهر عمل کردم نفسم خراب شد بینیم کج کج ترمیم کرد دوباره نفسم خرابه و بینیم کجه کاش پام میشکست نمیرفتم پیشش و اشتباه بعدی این بود دوباره رفتم جراحی کرد و درست نشد حالا چه غلطی کنم!سومین عمل نمیتونم دبگه🥺🙁

برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃
من خودم دوبار عمل ناموفق داشتم . که سه سال پیش جراحی ترمیمی انجام دادم که خدا رو شکر ظاهر و تنفسم به ...

کی خراب کرده بود! و‌کی‌درستش کرد؟ منم‌دوبار‌عمل کردم راضی نیستم ☹️

برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃
2810