2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام عزیزم امیدوارم بهترین نتیجه رو از عملت بگیری  ممکنه بهم بگی چرا لطفی یگانه رو خط زدی؟

سلام. ممنونم.

من ترجیحم جراح باتجربه‌تر بود، اهل ریسک نبودم تو این موضوع.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفا کمکم کنید

دکتر خوب ترجیحا در کرج میخواستم

بینیم کوچیکه همه میگن هیچ مشکلی نداره

واقعا هم هیچ مشکلی از لحاظ ظاهری نداره

اما دلم میخواد یه تغییری کنم

اما موندم پیش کی برم😔😔😔😔😔

لطفا کمکم کنید دکتر خوب ترجیحا در کرج میخواستم بینیم کوچیکه همه میگن هیچ مشکلی نداره واقعا هم هیچ ...

اگر مشکلی نداره عمل نکن گلم 

به صورتت نگاه کن ببین جز عمل دماغ چه کاری کنی بهتره برای تغییر ، عمل دماغ خیلی ریسکی

خانوم های مشهدی  لطفا دکتر خوب معرفی کنید  اینجا کسی هست پیش دکتر کمندی جراحی کرده باشه؟

من امروز یک ماهه پیش دکتر سروری عمل کردم راضی ام کمندی نشنیدم کارای وکیلی هم دوست دارم ناهیدم خوبه ولی گرونه

سلام من سه روزه عمل کردم حس میکنم خیلی سربالا هست  بینی نوک ش میاد پایین؟ کسی تجربه ای داره؟

میاد پایین منم به ماهه عمل کردم روزای اول حتی دوست نداشتم برم جلو آینه ولی الان تازه داره خوب میشه

سلام آره میاد پایین نگران نباش مخصوصا بعد از اینکه دیگه چسب نزنی 

سلام من یه ماهه عمل کردم بعد از آتل فقط ۳ فته چسب زدم دکتر گف نمیخواد دیگه بزنی ورمت کمه ممکنه بیاد پایین چون نمیخوام دیگه بیاد پایید یه مقدار کم از روز اول اومده پایین ولی ببشتر از این نمبخوام 😢اگه بیاد پایین چقد دیگه میاد ؟

سلام به همگی دوستان

خانوم‌های گل کسی راجع به دکتر آرزو خوانساری چیزی شنیده؟

چند صفحه آخر این تاپیک رو خوندم اما اصلا اسمش نبود

پیج اینستاشو دیدم خیلی قشنگ هست کاراش

البته که با این عکسها نمیشه تصمیم گرفت

ولی گفتم بپرسم ببینم کسی اطلاع داره؟

ممنون میشم راهنماییم کنید...

ورای حد تقریر است شرح آرزومندی....
2810