2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

دوستان اگه کسی از نتیجه‌ب تاپیک اطلاعی داره

ممنون میشم بگه 

بهترین جراح بینی که ظاهر و بازم بینی اوکی باسه

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شما جمع ببندی این تاپیک رو می‌دونید بهترین جراح بینی چه از نظر ظاهری و هم باطنی رو میخواستم ب ...

بهترین دکتر اصلا وجود نداره عزیز دلم 

متبحرترین دکتر ها هم نمونه ی بسیار بد دارن دکترم انسانه و پر از خطای انسانی ممکنه تمرکزش پایین باشه ممکنه انتخاب نادرستی سر اتاق عمل کنه که فکر کنه خوبه منتها نتیجه اونی که فکر می کنه نشه

تجربه ،سلیقه ، تمرکز ،وسواس صادق بودن یه دکتر به نظرم می تونه از ملاک های خوب بودن یه دکتر باشه

بعدم جدای از بحث سلامتی جراحی بینی خیلی سلیقه ای هست شما باید بدونی چه فرم بینی دوست داری کسی که بینی طبیعی دوست داشته باشه بهترین بینی فانتزیم بعد عمل راضیش نمی کنه

این همه دکتر معرفی شده شما بر اساس بودجه و فرم بینی که دوست داری بعد عمل داشته باشی و همینطور با توجه به اینکه الان بینیت گوشتی هست یا استخوانی یا غضروفی استخوانی بهترین دکتر رو برای خودت انتخاب کن با قبول ریسک 

سلام عزیزم خیر راضی نیستم ایشون کلاهبرداره شارلاتان است

شایلین عزیزم من ۶ یا ۷ سال پیش بینیمو عمل کردم هر از چندگاهی به اینجا سر می زنم و اگر کمکی از دستم بربیاد جواب می دم چون وجود این سایت خیلی به انتخاب دکترم کمک کرد تازه من اون زمان خواننده ی خاموش بودم چون سایت کاربریمو تایید نمی کرد بعد از عمل تازه تایید شدم :) 

با اینکه عمل کرده بودم ولی شرح مطب گردیات منو می برد به اون خاطرات و برام جذاب بود مثه داستان دنبالشون می کردم خیلی صادقانه هم قبل از عملت هم بعد از عملت همه چی رو گفتی بدون جانب داری

عمیقا از اینکه راضی نیستی ناراحتم ولی به نظرم صبر داشته باش بعد از یکسال ورم زیاد بینی می ره ولی من خودم تو سال دوم تازه ظرافت بینیم کم کم ظاهر شد و نوکش کوچیکتر بدن هر کس با اون یکی فرق داره یکم باز به بینیت زمان بده امیدوارم اونی بشه که می خوای و اینکه پره های بینی رو مگه نمیشه تو مطب روتوش کرد؟ به روتوش فکر نمی کنی؟

بهترین دکتر اصلا وجود نداره عزیز دلم  متبحرترین دکتر ها هم نمونه ی بسیار بد دارن دکترم انسانه ...

ممنونم عزیزم از وقتی که گذاشتی

بله درسته

راستش انقدر صفحات زییادددد

و نظرات مختلف

بله درسته خطا هست

ولی دکتری که فاکتور سلامت کاری و وجدانی و درصد خطای کمتری داشته باشه منظورم بود🙏🌺

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))

سلام عزیزم خوبین؟

شما در نهایت پیش کدوم دکتر و به چ سبکی عمل کردید؟

من نیمه فانتزی دوست دارم و بینیم گوشتیه

کارای مقتدر رو دیدم خوشم اومده شما اطلاعاتی ازش دارین ک دکتر خوبیه یا نه؟

سلام شایلین جان حالتون خوبه چقدر خوشحالم که شما دوباره اینجا پیام گذاشتین و هم ناراحت از اینکه از نتیجه عمل بینیتون ناراضی هستین

من هنوز موفق به پیدا کردن جراح مورد نظرم نشدم با اینکه بینی استخوانی و کم کاری دارم اما واقعا از مطب گردی ها و پست هایی که شما گذاشتین استفاده کردم و ممنون و دعاگوی شما هستم

امیدوارم همیشه سلامت و شاد باشین

دوستان من یه سال و نیم قبل با محبی نوبت زدم، خرداد هم عمل دارم. اما این افزایش هزینه‌ی نجومی‌ای که د ...

سلام عزیزم امیدوارم بهترین نتیجه رو از عملت بگیری 

ممکنه بهم بگی چرا لطفی یگانه رو خط زدی؟

نسبتا مطب شلوغ بود.منشی خوش برخوردی داره مطب و اینکه دکتر یه دستیار دارن که کارهای جانبی مثل چسب زدن ...

الان دیگه هزینه بینی بیشتر از 10 تومنه ... شما چه سالی عمل کردین ..؟ منم پیش دکتر حامد عباسی وقت گرفتم ... من از اینستاگرام biniclinic  پیداشون کردم و رفتم مطب نمونه کاراشونو از نزدیک دیدم خوشم اومد ... یعنی با اینکه وسواس دارم پنج تا دکتر برای مشاوره رفتم دکتر حامد عباسی از همه صادق تر بود باهام و این من و جذب کرد

دوستان دکتر حامد عباسی چطوره؟ تعریفشو زیاد شنیدم

دکتر خیلی خوبیه... من و خواهرم جفتمون پیش دکتر حامد عباسی عمل بینی انجام دادیم بدون تامپون ... راخت از همون روز عمل راخت نفس میکشیدیم ... دکتر حامد عباسی از اون دکتراست که خیلی به کار خودش مطمعنه مطبشم خیلی شلوغه باید وقت بگیری از قبل تا بری برای مشاوره ....... من که راضی بودم از عمل ام خرو پف و خس خس و از این چیزام ندارم تو خواب

2810