2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
من خیلی مغزم هنگه🥺 شهرجردی واسه ۲۰ام اینترنتی بهم وقت عمل داد،من حتی مطبش نرفتم ولی اینستاشو دوس د ...

شهرجردی ام خوبه. ولی حضوری برید بیماراشو ببینید. یه سید جواد امیری زاد هم دیروز شنیدم اونم میگن خوبه

حالا چه متخصصی باشه خوبه؟

من خودم خوندم گفته بودن فوق تخصص جراحی پلاستیک برای عمل بینی خوبه. 

اصلا وقت نزار بیای اینترنتی ویزیت شو، بنظر من حضوری و اینترنتی اصلا فرق نداره، فقط یه حسن خیلی بزر ...

ازشون عکس قبلشونم بخواه

من تو اینستا هم با هرکی حرف زدم عکس قبل و بعد عمل خواستم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه های گلی که عمل کردید بیاین بگین که قبل عمل چه کارهایی باید بکنیم؟عملش سخته؟من ی هفته مرخصی گرفتم ...

برای من که سخت بود خصوصا دکترم تامپونی که گذاشت ۵ روز طول کشید ساعت به ساعت زجر کشیدم

خودت░باش.░یه░اصل░خیلی░بهتر░از░یک░نسخه░است.
بچه ها کسی اصلا اسم دکتر علی امیری فرد شنیده یا عمل کرده باهاش؟یکی اتفاقی تو اینستا بمن معرفیش کرد و ...

شما با دکتر امیری فرد عمل کردید؟

ادرس یا شماره تلفنی از دکتر امیری فرد دارید چون شماره های گوگل اشتباهه و نمیگیره

سلام گلم.راستش من تهران رفتم ولی قیمتا خیلی گرون بود..یه دکتر توی شهرمون هست خیلی معروفه اسمش دکتر ا ...

دکتر جنابی همدان؟الان چند میگیره ؟روزی طلب که گویا بالای 18 عمل میکنه اونم بینی هایی که کار چندانی نداشته باشه

سلام دوستان من بعضی از صفحات این تاپیک رو خوندم بخصوص دوست خوبمون شایلین جان که واقعا یه الگو شد برا من تو پیگیری و خسته نشدن . من سالها بود قصد عمل داشتم ولی از سر تنبلی و البته تک بعدی بودن ک تمام وقتمو میزاشتم برای کار دنبال هیچ دکتری نرفتم ولی الان تصمیم گرفتم مطب گردی بکنم با قدرت💪

دوستان اولا یه چیزو بگم‌ ببینید اگه خود خدا هم اومد گفت فلان دکتر خوبه تا نرفتید تو مطبش و کاراشو خوب ندیدید دست به عمل نزنید ، باور کنید یه بینی طبیعی زشت بهتر یه عملی کج و کولس 😂

دوم اینکه حواستون باشه ملاک زیبایی در آدمها متفاوته مثلا من کسی رو دیدم که سوراخای بینیش نامتقارن بود و نوک‌بینیشم افتاده بود خب از نظر من این بسیار بد عمل شده بود ولی یکی بود ک میگفت ن نگاه کن خوبه بد نیس 

سوم اینکه هیچ وقت به صورت کامل و صد در صدی به حرفای کسایی که عمل کردن دل نبندین مثلا خانمی بود ک دماغش کج شده بود ولی میگف دکترم خوبه راضی ام از عملم 

در مجموع هر سه نکته یه چیزو میخواست بگه 😂😂😂

که حتما پاشید برید مطب، بگردید و بگردید که مدیون دماغتون نشید یعنی این عکسا و فیلمایی که دکترا میزارن تو پیجشون گاها آسمون تا هسته زمین با عملای اصلیشون فاصله داره 

حالا بعد میام و خاطره اولین دکتری که رفتم رو میگم بهتون 

من خیلی مغزم هنگه🥺 شهرجردی واسه ۲۰ام اینترنتی بهم وقت عمل داد،من حتی مطبش نرفتم ولی اینستاشو دوس د ...

سلام عزیزم یعنی بدون مشاوره و رفتن به مطبش میخوای عمل کنی ؟ من مطبش رفتم پنجاه پنجاست کاراش 

کمک کنید من خیلی گیج شدم

من آزمایش هام رو با دکتر محبی انجام دادم روز اولی که رفتم به من گفتن ۴۸ تومانه اونم با هزار منت یه رقم گفتن چند وقت بعد با شماره ای که میتونستم تو واتساپ باهاش در ارتباط باشم صحبت کردم به من گفت ۵۰ 

ازمایشامو که انجام دادم باز هنوز قطعی به من نگفتن هزینه عمل چقدره با جواب آزمایش که رفتم وقت عمل بگیرم منشی گفت ۶۰ 

منم حسابی قاطی کردم گفتم یعنی چی مگه در عرض یه هفته چقدر تورم داریم!؟! تازه عصبانی شده بود منشی میگفت دکتر شب قبل عمل عکسارو میبینه به ما قیمتارو میگه حالا عمل ۶ ماه دیگه اس!!!

والا میترسم لازم باشه بگم یکی از کلیه هام رو دربیارن واسه عمل دماغم 😂😂😂😂 چه غلطی کنم حالا؟؟

2810