2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015355 بازدید | 66526 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز گچ بینی رو ورداشتم. قبل عمل کلی به دکتر تاکید کردم نوک دماغم تیز نشه. ولی کاملا تیز شده نوک دماغم الان.

بچه‌هایی که عمل کردین، این تیزی با کاهش ورم رفع میشه؟ من دماغ خودم بد نبود اصلا، برای اصلاحات جزیی فقط رفتم سمت جراحی. :(

دوستان سلام

من ديروز براي اولين بار مطب دكتر شهياد ساماني رو رفتم كه در ساختمان پزشكان مرجان خ ونك هست

حدود ساعت ٧ رسيدم ولي نمونه تو مطب زياد بود و ٣-٤ نفر هم براي برداشتن گچ اومده بودن

اما نمونه هاي داخل مطب نهايتا يكماهه بود، بيني كج يا سوراخ غير قرينه نديدم اما احساس ميكردم تبحر دكتر در گوشتي كمتر هست و نكته ي ديگه اينكه حس ميكنم بعضي بيني ها ارتفاعشون كم شده بود( البته بيماران گفتن بيني قبلي ما بلند نبود)

دكتر خوش اخلاق بودن، ايرادهاي بيني رو گفتن و هزينه عملشون از ٢٥/٥ براي جراحي اوليه هست.

اگر كسي با ايشون اشنايي داره خوشحال ميشم راهنمايي كنه

يك نكته ي جالب در مورد دكتر ساماني اين بود كه به كاركتر شخصيت توجه ميكنه و من اصلا بيني فانتزي و سر بالا دوست ندارم

و خودشون تو معاينه قبل اينكه من صحبت كنم گفتن شخصيت جدي داري با صورت ظريف ولي بيني فانتزي برات مناسب نيست اما يك بيني كوچكتر بهت مياد

من قبلا با دكتر رجايي هم ويزيت شدم

ايشون در معاينه بسيار دقيق و با حوصله هستن اما به من گفتن جراحي لازم نداري و صورتت شرقي هست كه همينطوري خوبه

كلا فكر ميكنم دكتر رجايي بيني هاي كم كار رو دست نميزنن يا حداقل در ويزيت عمل منصرف ميكنن

متاسفانه مطب ايشون نمونه نديدم 

سلام عزیزم. اول ممنونم بابت اینکه تجربه تون رو در اختیار گذاشتید و نظرتون رو گفتید. و متاسفم بابت دو ...

سلام من در مورد ترمیمی ها نظری ندارم. فک میکنم ایشون مهارتشون در ترمیم رو بر اثر ترمیم عمل های اولیه خودشون به دست آوردن! بینی من رو خراب کردن و ده بار من و پدرم  بار ازشون پرسیدیم این بینی چرا تا این حدکوچیک و پخه وقتی همه میدونن من یه بینی طبیعی میخواستم! هیچ جوابی نشنیدم جز اینکه وسواس داری و باید درمان بشی!.من نظری درباره ی هیچی ندارم هر روز که تو آینه نگاه میکنم و شبا که نمیتونم نفس بکشم دعا میکنم یکی شبیه خودشون تو زندگی خودشون و خونوادشون پیدا بشه. بینی من بسیار زشت شده و بین بخش استخونی و غضروفی یه فرورفتگی خیلی نافرم هست و اینو خودم از سر وسواس یا هر چیزی نمیگم فید بک تمام اطرافیانه. اگر چاره ندارید خب من ترمیمی راضی زیاد دیده بودم اون زمان ولی اگه چاره دارید بدونید  تا میشه نباید دست بزنید به چیزی و اینستای من بعد چند نظر که درباره ایشون دادم کلا از دسترس خارج شد و بر هم نگشت 

من بی نهایت ناراضیم و رفتار درست و همدلانه ای در قبال من نداشتند!

از همون روز اول ! و من چند وقت اول ترسیده بودم. باورم نمیشد و منتظر بودم درست شه! ورمش بره یکم بهتر شه کجیش خوب شه و.....

اما شما بهتره از ترمیمی ها نظر بخواید من آدم مناسبی نیستم

اما اینو بدونید وقتی اینجا اتفاقی برای چهره ی شما میفته تنها کاری که میتونید بکنید دعاست که خدا از اون آدم نگذره! یا مثلا مادرتون دعا کنه که خدا از اون ادم نگذره:))))))

من ترمیمی نبودم

کیس من یه بینی استخوانی کشیده ی خیلی ساده بود که میخواستم قوزش برداشته شه و طبیعی و دخترانه باشه حتی تو اتاق عمل گفتم من چهرمو از روبرو دوست دارم هنوز چیزی که رو صورتمه رو باور نمیکنم

ولی تو بعضی از کیس های ترمیم واقعا متفاوته.

تنها چیزی که میتونم بگم اینه که اصلا عجله نکنید!

2810