در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم الان از سانترالتون راضی هستین؟ آخه دکتر ب من گفت سر ۱سال اومدی مطبم با بی حسی تو مطب لب ...
منبله خیلی راضی هستم از سانترال لبم من لب بالام نازک بود الان خیلی فرمش خوب و قشنگ شده بینیم هم خوبع بد نیست ولی خیلی خیلی هنوز ورم دارم ۱۰ روز دیگه پیشه ۳ ماه ولی هنوز خیلی ورمم
خانمی به نام شایلین خانم تو نینی سایت بود که ما با هم دنبال پزشک می گشتیم. تمام پست ها رو دیدم و به ...
سلام دوست عزیز
با اینکه برای حستون در مورد عمل و تجربه نامناسبی که داشتین خیلی ناراحت شدم اما باید بگم از طرز تفکر و ادبیاتتون لذت بردم، اینکه در چنین شرایطی از ادب و انصاف خارج نمیشین خیلی ارزشمنده و نشان از شخصیت فهمیده شما داره
خوشحال تر شدم که خوندم نوشته بودین در حال حاضر خودتون دیگه مشکلی با این تغییر ندارین همینقدر قوی و مستقل باقی بمونین
در مورد خانم شایلین هم من قبل ترها پست گذاشتم و با اینکه نمیدونستم اینجارو میبینن یا نه از نظرات دقیق و بدون تعصبشون تشکر کردم
دوستان در مورد این موضوع که اشاره کرده بودین فضای تاپیک گاهی برای انتخاب یک دکتر تو دوره ای تاثیرگذاره من هم موافقم این نشون میده بیشترر باید دقت کرد و نمونه های حضوری رو دید و باهاشون صحبت کرد
من هم با سامی عمل کردم ولی دلیل انتخابم فضای اینجا نبود در واقع بعد از انتخابم اینجا رو پیدا کردم
امیدوارم این عمل برای همه کسایی که قصد انجامش رو دارن عالی پیش بره