2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
شما لطف دارین‌. ممنون از تعریفتون خیلی خوشحالم کردین🥰😘 انشالله بینی تون همون که خودتون میخواین بشه ...

ناراضی هستید که توصیه نمی کنید یا کلا به خاطر مسئولیتش؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این که میگن جای بخیه های دکتر ابیانه میمونه درسته؟

بله . جای بخیه بینی من علی رغم استفاده از ترمیم کننده های قوی نه تنها مشخصه بلکه مثل جوش برجسته شده .

در کل دکتر ابیانه رو پیشنهاد نمیدم علاوه بر اینکه از شرایط کرونا سواستفاده کرد و ویزیت حضوری نداره اکثر تیغه های بینی که ایشون عمل می کنه مشکل داره . کاش قبل از عمل متوجه شده بودم . متاسفانه یه مدت جو اینجا به شدت به نفع ایشون بود 

بله . جای بخیه بینی من علی رغم استفاده از ترمیم کننده های قوی نه تنها مشخصه بلکه مثل جوش برجسته شده ...

اره متاسفانه هر دفعه جو به نفع یه دکتره الان همه رفتن با سامی .... هزینه جراحی با سامی 30دستمزد دکتر . 17هزینه بیمارستان که میشه 47....واقعا نمیدونم چرا اینقدر گرون کرده 

بله . جای بخیه بینی من علی رغم استفاده از ترمیم کننده های قوی نه تنها مشخصه بلکه مثل جوش برجسته شده ...

ای وای... تیغه بینی ها چه مشکلی داره؟ بینیتون طبیعی بود یا استخونی؟؟میتونم عکسشو ببینم؟؟

من خیلی از کارای این دکتر خوشم میومد انگار بجز این دیگه کسی به دلم نمیشینه همه بینی هارو غیرطبیعی درمیارن

راستی تقارن داره بینی شما؟؟

اره متاسفانه هر دفعه جو به نفع یه دکتره الان همه رفتن با سامی .... هزینه جراحی با سامی 30دستمزد دکتر ...

حالا سامی باز خوبه لاقل ولی یه دکترای بیخودی با هزینه های ماورایی هستند که ادم واقعا تعجب میکنه

یا خدا در این حد ناراضی هستید .

بله من خیلی ناراضیم!

هم از رفتار و هم برخورد تند ایشون بعد عمل هنوز هم نمیگن چرا این بینی تا این حد کوچیک شده.صد بار به من و پدرم گفتن تو بیماری! اما دریغ از این که جواب سوال منو بدن! چرا وقتی بینی طبیعی میخواستم بینی منو تا این حد کوچک کردید و چرا از روبرو این شکل رو داره. من بیمارم! چرا همه اطرافیان جا میخورن از دیدن من؟  چرا نمیتونم نفس بکشم؟ من ازشون بینی طبیعی خواستم و هرکس در شک و تردیده عکسای قبل و بعد منو  از خود ایشون بخواد.(البته که کاش بدون روتوش میذاشتن تو اینستاشون) همه چی کاملا معلومه.برای من مهم نیست شاید من زیادی از ایشون توقع داشتم اما مطمینم خداوند بهشون برمیگردونه . به همه برمیگرده چه من چه شما چه هرکس که قصوری مرتکب بشه.

البته من در مورد عمل های ترمیمی ایشون  نظری ندارم! ایشون نه منو تهدید کردن نه خانمشون با من بد رفتاری کرده(اتفاقا به نظرم زن مهربان و منطقی ای هستن). چون افراد به حرفای آدم دروغ اضافه میکنن و مینویسن تو فضای مجازی! و اعصاب آدم رو خرد میکنن. اگه بینیم گنده بود یا از نیم رخ چیزی ازش مونده بود قطعا میرفتم برای روتوش. اما همین که از اتاق عمل اومدم بیرون فهمیدم که بینی خیلی کوچیک و سربالا شده از بغل و بعد هم که گچم رو باز کردم دیدم بینیم از روبرو پهنه و سرش بالاست! بعد هم به نتیجه رسیدم نمیشه دیگه این بینی کشیده و باریک نخواهد شد.

شبا نمیتونستم نفس بکشم و چون تمام ویدیو های پیج رو دیده بودم صبر کردم . هی صبر کردم ورم چهره من بحوابه. ادمین بودم. بچه ها باهام مشورت میکردن از همه ی گروه ها لیو دادم و صبر کردم.ولی معجزه نمیشه. ایرادی هم نداره.

تو نوشتم هم گفتم صخبتم در مورد کسی نیست که چاره ای نداره و مجبور به ترمیمه! در مورد جراحی های ترمیمی ایشون هم نظری ندارم چون صلاحیت نظر دادن ندارم راضی دیدم تو مطب نه یک نفر که خیلی ها رو و حلاف انصافه که بگم نه !

بینی من بد فرمه و زیبا نیست و این ربطی به من نداره بارها افراد به حودم و پدر مادرم گفتن! ولی از اون بینی های وحشتناک نیست که لنگه به لنگه با به شدت کجه یا نکروز شده.

از خونه بیرون میرم ولی هم تنفسم افت داشته هم تناسب چهرم.

اگه برمیگشتم عقب هرگز این عمل رو نمیکردم

یا صد بار چک نمیکردم با دکتر که منظور از بینی طبیعی و رفع عیوب رو همون چیزی میبینه که من میبینم یا خیر.

هنوز معتقدم که اتفاقی حین عمل افتاده چونن اگه نیوفتاده بود قطعا ایشون فراموش نمیکردن که من نمیخوام از روبرو زیاد تغییر کنم یعنی چی!

به هر صورت دوستان من قصد تخریب یا تایید کسی رو ندارم.

بله من خیلی ناراضیم! هم از رفتار و هم برخورد تند ایشون بعد عمل هنوز هم نمیگن چرا این بینی تا این حد ...

روی صحبتم با شماست که منتظری اینجا بهترین دکتر رو پیدا کنی

با وسواس و دقت میگردی

هشتاد درصد موفقیت برای عمل کسی که سرطان داره خیلی درصد بالاییه 

ولی برای عمل زیبایی پاایینه. چون ممکنه شما جز اون بیست درصد باشی.

اگر شصت هفتاد درصد از کلیت چهرتون راضی هستید نه با دکتر من که با هیچ دکتر دیگه ای جراحی نکنید

مگر با جراح بازیگران هالیوود که دنبال تغییر زیاد چهره نیستن.

چون بعدش اولا ممکنه شما جز اون بیست درصد باشید و ثانیا بینی طبیعی عیب دار از نظر من به مراتب زیبا تر از بینی عملی بد فرمه! تو طراحی ما استایل چهره های گوناگون داریم. وقتی تناسب چهره شما به هم میریزه مثلا استایل رشتی یا یونانی نخواهد داشت یه چهره ی بی تناسب بی هویت خواهد شد. مصنوعی و بدون روح

قد هیکل استخوان بندی مدل مو و همه روی چهره ی شما اثر گذاره.

بعد عمل خودتون و همه روی بینی شما حساس میشن و اونوقت اگه بینی به زیباتر شدننن چهرتون کمک نکرده باشه سرخورده میشید و فید بک های دیگران هم بهش دامن میزنه! مثلا یکی از دوستان من که معماری هم میخونه به من گفت چرا پزشکای زیبایی تو ایران تناسب چهره رو در نظر نمیگیرن. 

هیچ دکتری بهترین دکتر نیست.

همه خطا دارن! از خطا های کوچک تا بزرگ و اگه بپذیرن خراب کردن به قول پدر من راه رو برای اینکه شما ازشون شکایت کنید باز میکنن

مهم تر از چهره و کیفیت تنفس شما برا هر کسی خودش و وجهه ی کاری خودشه

پس اگه جنبه و ظرفیت پذیرفتن اینکه زیبایی و  کیفیت تنفس شما کمتر بشه رو دارید بخصوص تو جایی که ما داریم زندگی میکنیم عمل نکنید.

اگر مجبور هستید و بینیتون تخریب شده دکتر به شما کمک خواهد کرد! چون بعضی وقت ها بینی و چهره به حدی بد شده که در هر حالتی بهتر میشه از قبل.

اما چهره و تنفس من بدتر از قبل شد.اولا فکر میکردم من کمالگرا هستم ولی بعد با فیدبک افراد مطمین شدم که اشتباه کردم در انتخاب و جراحیم.

بله من خیلی ناراضیم! هم از رفتار و هم برخورد تند ایشون بعد عمل هنوز هم نمیگن چرا این بینی تا این حد ...

عزیز دلم درکتون میکنم 

یکی مثل من و چنتا کاربر دیگه که از درازی و بزرگی بینی بعد عملشون ناراضین یکسری هم مثل شما از کوتاهی و کوچکی بینی 

حالا شاید اونقدرها ک میگین بد نباشه یه عکس فقط از بینیتون میشه بذارین؟ 

منم حدود ۱۰ ماهه عمل کردم با دکتر سامی بینی ب شدت افتاده و گوشتی با انحراف شدید داشتم ۳تا دکتر معروف 

نوری یحیوی رجایی قبولم نکردن حاضر بودم میلیون ها هزینه کنم ولی یه دکتر خوب دست رد ب سینه م نزنه چون هر دفعه با گریه از مطب پزشکای جراح بینی خارج میشدم تا اینکه سامی قبولم کرد و یه بینی ب شدت طبیعی و بلند و از نیمرخ یکم دراز تحویلم داد خودم ناراضیم مامانم میگه ایکاش این دکترم قبولت نمیکرد تا قدر عافیتو بدونی🙂 

نمیدونم شاید ناشکرم شایدم اونقدرها بد نباشه ولی یه بینی بزرگ و مردونه و بدون قوسه 😁 

ولی بازم خداروشکر  

خانمی به نام شایلین خانم تو نینی سایت بود که ما با هم دنبال پزشک می گشتیم. تمام پست ها رو دیدم و به تعداد موهای سرم بینی عملی دیدم و الان بعد ماه ها سعی میکنم احساسم رو از نظرم جدا کنم. خواهر شایلین خانم با دکتر سامی و خودشون با دکتر برادران عمل کردن.راضی هم نبودن چندان اما انقدر این دختر منطقی و مهربان بود که حد نداره. ایشون بعد عمل گفتن اسیر تبلیغات و حرف نشید!

به هر ناراضی و هر راضی احترام بذارید و به رسمیت بشناسید!

این یه جادست و تو پشت فرمون نیستی و به هر دلیلی ممکنه دکترت تصادف کنه

حالا خوب میدونم چی میگفت.

من قبل عمل فکر میکردم امکان نداره دکتر تقوی عملی کنه که تنفس خراب شه. یه آقایی اومد تو دایرکتم گفت من تنفسم مشکل داره. شبا نمیخوابم. رفتم تو مطب پرسیدم این کیه. بهم گفتن این وسواس داره و روانیه. درسته که برخورد اون آقا درست نبود و منطقی حرف نمیزد اما تقریبا تمام زمستون یادش کردم 

من بعد عمل بخاطر پهنی بینیم از روبرو و دو تا گودی دو سمت چشمم خیلی ناراحت میشدم با دیدن چهرم تو آینه. دایما فکر میکردم چرا من؟ اینهمه گشتم که دقیقا همونی بشه که میترسیدم؟

اما بعد یاد گرفتم بپذیرم و الان خونوادم از خودم ناراحت ترن. اونم نه بخاطر قیافم.بخاطر چیزی که دندونپزشک بهم گفته.

بنظرم تغییر بیست سی درصدی قیافه ارزش این ریسک رو نداره. حداقل بر اساس تجربه شخصی من نداشت.

اما شما ها همه صاحب اختیارید.

سعی کنید تفکر منطقی رو پرورش بدید و به آدما انگ نزنید.

جایی ریسک و هزینه کنید که ارزشش رو داشته باشه

دنیا به سمت محصولات ارگانیک و چهره های طبیعی و زیبا میره و این چهره های به اصطلاح تغییر کرده ی خاور میانه ای (که مال من هم در ترکیب با آسیای شرقی و آفریقا ) یکیشونه اگه با استخوان بندی ساختار چشم و ... شما نخونه زیباتون نمیکنه. نامانوستون میکنه! 

اما اگه بنا به اتفاق یک روز چنین اتفاقی هم براتون افتاد بدونید شما قیافتون نیستید.

شما یه وجود ارزشمندید

خودتون رو سرزنش نکنید

از مشاوره و نقاشی کمک بگیرید و بدونید خشم و ناراحتی شما هیچ اهمیتی برای اون دکتر نداره هر کس فقط دنبال گسترش کار و دفاع از خودشهبه خدا بسپارید و اونو وکیل بگیرید.اما اگر مشکلتون به حدی حاده که نمیتونید از خونه خارج شید بازم به خدا بسپارید و برید برای ترمیم.

و تنفس رو بذارید تو اولویت

چیزی با ارزش تر از تنفس راحت تو دنیا نیست!

حداقل از نظز من

امیدوارم کافی باشه.

من بهترین آرزو ها رو براتون دارم

عزیز دلم درکتون میکنم  یکی مثل من و چنتا کاربر دیگه که از درازی و بزرگی بینی بعد عملشون ناراضی ...

خوش به سعادتت. شاید ده سال دیگه بدونین من چی میگم. سعی کنید عمل ها رو تو اروپا و امریکا بیشتر ببینید تو اینستا

خوش به سعادتت. شاید ده سال  دیگه بدونین من چی میگم. سعی کنید عمل ها رو تو اروپا و امریکا بیشتر ببینید ...

منم دماغم خودم فکر میکنم تو مایه های فرزاد مجیدی اون فوتبالیسته شده همون قدر دراز و بزرگ و کلوملا آویزون 

مال شما شاید پایین تر بیاد ولی مال من ک بالا نمیره تازه پایین ترم میاد ۲ ماه دیگه ام میرم ویزیت ۱ساله نمیدونم چی بگم‌واقعا

منم دماغم خودم فکر میکنم تو مایه های فرزاد مجیدی اون فوتبالیسته شده همون قدر دراز و بزرگ و کلوملا آو ...

سلیقست عزیزم اینا...متاسفم که انتظارتون برآورده نشده

ما ها باید خودمون رو بپذیریم.

هممون باید یاد بگیریمش

ای وای... تیغه بینی ها چه مشکلی داره؟ بینیتون طبیعی بود یا استخونی؟؟میتونم عکسشو ببینم؟؟ من خیلی از ...

تیغه بینیم نا متقارنه . پستی بلندی زیاد داره . فرورفتگی روی تیغه و پره هم دارم . علاوه بر آبریزش خفیف 

حالا خود دانید با هرکدوم از بیماران ایشون در یک سال اخیر در ارتباطم همه مشکل دارند 

2810