خانمی به نام شایلین خانم تو نینی سایت بود که ما با هم دنبال پزشک می گشتیم. تمام پست ها رو دیدم و به تعداد موهای سرم بینی عملی دیدم و الان بعد ماه ها سعی میکنم احساسم رو از نظرم جدا کنم. خواهر شایلین خانم با دکتر سامی و خودشون با دکتر برادران عمل کردن.راضی هم نبودن چندان اما انقدر این دختر منطقی و مهربان بود که حد نداره. ایشون بعد عمل گفتن اسیر تبلیغات و حرف نشید!
به هر ناراضی و هر راضی احترام بذارید و به رسمیت بشناسید!
این یه جادست و تو پشت فرمون نیستی و به هر دلیلی ممکنه دکترت تصادف کنه
حالا خوب میدونم چی میگفت.
من قبل عمل فکر میکردم امکان نداره دکتر تقوی عملی کنه که تنفس خراب شه. یه آقایی اومد تو دایرکتم گفت من تنفسم مشکل داره. شبا نمیخوابم. رفتم تو مطب پرسیدم این کیه. بهم گفتن این وسواس داره و روانیه. درسته که برخورد اون آقا درست نبود و منطقی حرف نمیزد اما تقریبا تمام زمستون یادش کردم
من بعد عمل بخاطر پهنی بینیم از روبرو و دو تا گودی دو سمت چشمم خیلی ناراحت میشدم با دیدن چهرم تو آینه. دایما فکر میکردم چرا من؟ اینهمه گشتم که دقیقا همونی بشه که میترسیدم؟
اما بعد یاد گرفتم بپذیرم و الان خونوادم از خودم ناراحت ترن. اونم نه بخاطر قیافم.بخاطر چیزی که دندونپزشک بهم گفته.
بنظرم تغییر بیست سی درصدی قیافه ارزش این ریسک رو نداره. حداقل بر اساس تجربه شخصی من نداشت.
اما شما ها همه صاحب اختیارید.
سعی کنید تفکر منطقی رو پرورش بدید و به آدما انگ نزنید.
جایی ریسک و هزینه کنید که ارزشش رو داشته باشه
دنیا به سمت محصولات ارگانیک و چهره های طبیعی و زیبا میره و این چهره های به اصطلاح تغییر کرده ی خاور میانه ای (که مال من هم در ترکیب با آسیای شرقی و آفریقا ) یکیشونه اگه با استخوان بندی ساختار چشم و ... شما نخونه زیباتون نمیکنه. نامانوستون میکنه!
اما اگه بنا به اتفاق یک روز چنین اتفاقی هم براتون افتاد بدونید شما قیافتون نیستید.
شما یه وجود ارزشمندید
خودتون رو سرزنش نکنید
از مشاوره و نقاشی کمک بگیرید و بدونید خشم و ناراحتی شما هیچ اهمیتی برای اون دکتر نداره هر کس فقط دنبال گسترش کار و دفاع از خودشهبه خدا بسپارید و اونو وکیل بگیرید.اما اگر مشکلتون به حدی حاده که نمیتونید از خونه خارج شید بازم به خدا بسپارید و برید برای ترمیم.
و تنفس رو بذارید تو اولویت
چیزی با ارزش تر از تنفس راحت تو دنیا نیست!
حداقل از نظز من
امیدوارم کافی باشه.
من بهترین آرزو ها رو براتون دارم