2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
من دیگه داره میشه ۱۰ ماه گ عمل کردم پیشش  دماغم‌هنوز خیلی بزرگه اصلا انگار عمل نکردم حتی شاید ...

بینی دختر خاله من استخونی بود از اول هم ورم نداشت زیاد و خیلی خوب بود الان هم قشنگه کلا ورم نکرد و گبود هم خیلی نشد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها این تاپیک به این بزرگی کسی میدونه چطور باید درباره یک دکتر خاص جستجو کنیم و اطلاعات بدست بیاریم؟؟؟

دوستان تمنا دارم برای رفع گره های زندگیم دعا کنید من قابل نیستم انگار 
متاسفانه من یه ناراضی از دکتر فتح سامی دیدم که امسال ترمیم کرده بودن ... پروجکشن بینی شون خییلی زیاد ...

شما تو مطب دکتر دیدینشون یا از آشناهاتونن؟ 

قبلش یعنی دماغ فابریک خودش چجوری بوده؟ 

مال منم از نیم رخ فاصله پره تا نوک بینی زیاده یجورایی درازه 

اینو میگن پروجکشن؟

سلام

وقت بخیر دوستان

من بینی ام گوشتی

با دکتر حمیدرضا نوری انلاین مشاوره داشتم

بینی ام قبول نکردن

برای دکتر سرکارات هم توی سایت عکس اپلود کردم تا الان ایمیلی نزدن

اینجا خوندم که همه برای بینی گوشتی دکتر سامی رو پیشنهاد میدن

کارای اینستا رو دیدم کاراشون خوب بود

میشه لطفا هر کسی با دکتر سامی عمل کرده تجربه اش بگه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ممنونم

من اصفهانم و نمیتونم بیام مطب گردی چون شاغل هستم

ممنونم ازتون

و اینکه با دکتر ابیانه هم ۸ خرداد وقت ویزیت انلاین دارم

تجربه ای درمورد دکتر ابیانه دارین؟

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
شما تو مطب دکتر دیدینشون یا از آشناهاتونن؟  قبلش یعنی دماغ فابریک خودش چجوری بوده؟  مال ...

من اتفاقی آشنا شدم باهاشون ...آره یعنی همون دراز بودن بینی از نمیرخ ... از رو برو هم نوک بینی غضروف هاش مشخص بود ..با دکتر سامی ترمیم نکرده .. کلا خیلی از لحاظ روحی بهم ریخته بود چون دکتر گفته بود بینیت خیلی خوب میشه . بینی شونم گوشتی بوده قبلش..ده روز بود ترمیم کرده بودن ...من مشکل پروجکشن چنتا دیدم تو کارای دکتر سامی نمیدونم یعنی اگه به دکتر تاکید کنی پروجکشن کم کنه این کارو انجام نمیده ؟ کلا انگار ریسکه جراحی بینی ...

2810