2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
دوستان من یه سال و نیم قبل با محبی نوبت زدم، خرداد هم عمل دارم. اما این افزایش هزینه‌ی نجومی‌ای که د ...

عزیزم درخواست دوستیمو قبول کن 

دوستان تمنا دارم برای رفع گره های زندگیم دعا کنید من قابل نیستم انگار 
چند تا سوال. دیر نوبت ویزیت میده؟ بین ویزیت تا عمل خیلی فاصله میندازه؟ هزینه جراحی چقدر بود؟

ببین نزدیک دو تا سه ماه وقت عملت طول میکشه از روزی که بیعانه واریز میکنی 

من پارسال آذر ماه‌پول ریختم ۱۶ بهمن وقت عمل بهم دادن که روز ازمایش کرونا فهمیدم تستم مثبت و عملم عقب افتاد ۹ اسفند عمل کردم توی کنسلی ها 

هزینه من تقریبا ۳۷ شد خود دکتر و بیمارستان حدود ۳ تومن هم دارو چیزای دیگه روی هم ۴۰ برام تموم شد 

خواهرم که اسفند وقت عمل گرفتن ینی بیعانه ریختن حدود ۴۵ بهش فیمت دادن باز نمیدونم الان افزایش داشتن دوباره با نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام پانی جون ببخشید شما بعد ماه اول هر چند وقت یکبار مطب رفتین واسه چکاپ؟

من الان هفتاد ودوروزه عمل کردم دکتر فقط یه بار بعد برداشتن گچ ویزیت کرد

از اون موقع هفته ای دوبار برای چسب و ماساژ میرم کلینیک دستیارا چک میکنن و گفتن مشکلی نیست نیاز به ویزیت دکتر نیست

من الان هفتاد ودوروزه عمل کردم دکتر فقط یه بار بعد برداشتن گچ ویزیت کرد از اون موقع هفته ای ...

من الان ۱ ماه عمل کردم دکتر گفت دیگ ۳ ماه بعد بیا خودتم چسب بزن..نگران شدم خواستم بپرسم بقیه هم همینجوری بودن..

مرسی عزیزم

2810