2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
میشه کمکم کنیدراحب ایشون

دوست عزیز من دقیق دوماه که عمل کردم و واقعا راضیم از بینم فوق العاده طبیعی همونجور که خواسته بودم ایراد رو برطرف کرده اگه کسی از قبل منو ندیده بلشه نمی فهمه که عمل کردم..بویایی و تنفسم هم مثل قبله مشکل ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بینیم استخونیه ب نظرتون منم برم پیشش واینکه نیمه فانتزی میخوام خوب میشه؟

دکتر طبیعی و نیمه فانتزی هر کدومو بخواهی برات عمل میکنه من خودم طبیعی خواستم قبلش هم تو مطب طراحی میکنه..واقعا بهتر از طراحی درمیاره ..خود دکتر هم اهل نمایش و زبون ریختن نیست شخصیت خیلی محترمی داره

دوستان من یه سال و نیم قبل با محبی نوبت زدم، خرداد هم عمل دارم. اما این افزایش هزینه‌ی نجومی‌ای که داده خیلی برام زور داره.

بینی کاملا طبیعی می‌خوام، بینی سختی برای جراحی ندارم. سرش کمی گوشتی هست ولی پوستم اونقدرا ضخیم نیست. در حد اصلاحات جزیی.

چه دکتری (که متخصص گوش حلق و بینی باشه) پیشنهاد می‌کنین؟

- بصام و لطفی یگانه و بشارتی زاده رو رفتم و خط زدم.

- این هفته با بنیادی و افلاکی نوبت دارم ولی خیلی دودلم.

دليل حذف بشارتي زاده چي بود؟

اخلاق بسیار بد خودش و منشی‌هاش، کنسل کردن عمل تو روز جراحی، نتیجه‌ی بد از تجربه خواهرم (تو ویزیتی که قرار بود پره‌هاش رو اصلاح کنه گفت یه سال صبر کن بیا ترمیم!)

دوستان من یه سال و نیم قبل با محبی نوبت زدم، خرداد هم عمل دارم. اما این افزایش هزینه‌ی نجومی‌ای که د ...

افلاکی خواهرشوهرم رفته دماغش اصلا قشنگ نشده 

دست ب سوراخای بینی اصلا نمیزنه تو یه بینی نه چندان قلمی رو تصور کن با دوتا سوراخ گشاد☹️ 

خودم پیش سامی رفتم تا اینجا خیلی خوب شده ۹ ماهه از غملم گذشته

2810