2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیش سامی گوشتی با غضروف ضعیف بود  الان ک گچ روش هست چیزی پیدا نیست یکشنبه برمیدارم بهم پیام بد ...

سلام عزیزم میشه بگی هزینه سامی چقدر؟ عکس،بینی تو می ذاری درسته میگن سامی بخیه هاش،بده؟ میگن جای بخیه هاش خیلی بد می مونه درسته؟

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
سلام عزیزم میشه بگی هزینه سامی چقدر؟ عکس،بینی تو می ذاری درسته میگن سامی بخیه هاش،بده؟ میگن جای بخیه ...

برای من ۳۱ شد عزیزم 

من که خیلی راضیم جای بخیه ام عالیه 

پماد باید بزنی بره من خیلی کم زدم ولی جای بخیه ام پیدا نیست 

❤️
برای من ۳۱ شد عزیزم  من که خیلی راضیم جای بخیه ام عالیه  پماد باید بزنی بره من خیلی کم ز ...

سلام عزیزم

چند وقته عمل کردی؟

من ۲۳ روز میشه از عملم میگذره هنوز نوک بینیم سفته و غضرفشو اگه دست بزنم انگاری که زیر پوستم سر  آزاده و میخاد جابجا شه 

شما همچین حسی داشتی؟

⚘خدایا شکرت❣

سلام دوستان

دخترا کسی پیش حمید رضا نوری عمل کرده ؟

من تو اینستاش خیلی مدل عملشو دوس  دارم ، اینستاش  با اینکه کم فعاله ولی خیلی لایک و ویوش بالاست برخلاف اینستای دکترای خیلی معروفه دیگه 

ولی توی این تاپیک من زیاد چیزی ازش ندیدم ،

میشه اگه تجربه ای دارین بگین ؟

بچه ها من کتابای زیبایی و مراقبت از پوست بهتون پیشنهاد میکنم بخونید بعدش اقدام کنید به عملای زیبایی چون خیلی تاثیر داره و میفهمید با توجه به مدل صورتتون چه مدلی میاد بهتون لینک سایتی  که خودم ازش خریدم کتابارو قبل عمل براتون میذارم امیدوارم به دردتون بخوره...

/https://unibook.shop/product-category/second-hand-academic-book

سلام دوستان دخترا کسی پیش حمید رضا نوری عمل کرده ؟ من تو اینستاش خیلی مدل عملشو دوس  دارم ، ا ...

منم نوری جزو کاندیداهام بود وقتش خیلی دیر بود کنسلش کردم

ولی بد هم زیاد شنیدم اگرچه پست دکتر خودمم خیلیا بد میگن

جالبه من الان نزدیک دو ماهه عمل کردم هفته ای چند بار میرم کلینیک سی چهل تا عملی میبینم هیچ کدوم ناراضی نیستن

وااا ایشون با این قیمت نجومی باید ازش شکایت کرد 50 میلیون چه خبره مگه احتمالا شما تبلیغ میکنث

عکس من صفحه های قبلی هست من خودم عمل کردم 

بعد خشایار احمدی ۱۴۷میلیون میگیره یه مسیج بهش بدید

عکس من صفحه های قبلی هست من خودم عمل کردم  بعد خشایار احمدی ۱۴۷میلیون میگیره یه مسیج بهش بد ...

من ک بینی شما رو ندیدم دو صفحه م رفتم عقب ولی تو پیجش کاراش دیدم دکتر ایلخانی از ایشون بهتر عمل میکنن 

۱۴۷ میلیون هر کی بده یک تخته ش کمه دکتر خوب بر اساس دستمزدش نیست 

من ک بینی شما رو ندیدم دو صفحه م رفتم عقب ولی تو پیجش کاراش دیدم دکتر ایلخانی از ایشون بهتر عمل میکن ...

اتفاقا من با ایلخانی هم وقت داشتم کنسل کردم

مریضهای ایلخانی همه میگفتن پره ها خیلی بزرگه و هفت ماه بعد عمل همه رو تو مطب با بیحسی بخیه میزنه

2810