2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بچه ها بیاین یک لیست تهیه کنیم که هر دکتری چکاری روی بینی انجام میده 

مثلا کوچک زاده .....طبیعی ...‌سایز بینی بدون تغییر ....کارای پیچ واقعی ..‌‌یا مثلا فتوشاپ .....

البته این مثال بود ....

دوستان تمنا دارم برای رفع گره های زندگیم دعا کنید من قابل نیستم انگار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاام دوستان من بینی مو ۳ماه میشه عمل کردم فرمش اینا همه چیزش خوبه اما چشمام خیلی ریز وگرد  شده گود افتاده کسی اینحوری شده با اینکه به نظرتون درست میشه اخه چشمام خیلی کشیده قشنگ بود

ممنون میشم کسی میدونست بتونه کمکم کنه🙏

سلام بچه ها من یک‌ماهه که عمل کردم خود بینیم ورم نداره ولی اطراف چشمم خصوصا زیرش خیلی ورم داره هنوز درد هم بعًبعضی اوقات دارم 

سوالی که دارم آینه که الان که یک‌ماه گذشته میتونم به پهلو بخوابم 

[QUOTE=230680365]شما پیش کی عمل کردین؟  مال منم الان ک ۸ ماه میگذره اصلا انگار عمل نکردم از بس گنده س  و ...[/QUOTE

شما هم پیش سامی عمل کردید درسته تا چند وقت به پهلو نخوابیدید من الان کارآی خونم و خودم میکنم درس پسرم و میدم اشکال نداره که به وقت که حرص میخورم ورمم بیشتر میشه شما که الان ۸ ماه عمل کردی راضی هستی 

یه سوال دیگه اینکه برای عکس سه ماه بعد هم باز پول میگیره سامی

سلاام دوستان من بینی مو ۳ماه میشه عمل کردم فرمش اینا همه چیزش خوبه اما چشمام خیلی ریز وگرد  شده ...

سلام منم دو ماهه عمل کردم و چشمام بد فرم شده گود افتاده و زیرش سیاهه. بینی هم که بد فرم و بزرگ و انگار نه انگار 😭

بچه ها زیر شش ماه خیلیییی زوده

من دختر خالم تا چند ماه نیم متر پهنای بینیش بود الان کلا عروسکی شده

خودمم هفته شش عملم از قبل هنوز بزرگتره کلی ورم و درد داره ولی امیدوارم درست بشه🥴تازه هرروز قوسش کمتر میشه 

سلام خانما منم دنبال جراح خوب تو مشهد هستم واسه بینی غضروفی استخوانی که انحراف هم دارم انحرافم هم نس ...

سلام شما مشهد پیش کی عمل کردین؟

دوستان تمنا دارم برای رفع گره های زندگیم دعا کنید من قابل نیستم انگار 
2810