2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
با کی جراحی کردین

من با دکتر سهیل کوشایی تو قزوین عمل کردم

الان دیگه دو سال و نیم گذشته

الان که برگشتم پیام خودمو خوندم خندم گرفت

هیچی یادم نیست از اون روز

ولی کلا راضی بودم از عمل

گرچه شاید ظاهرش خیلی هم بی نقص نیست

ولی خب... از اولش خیلی بهتره... گرچه که من از اول بینی خیلی مشکل داری نداشتم

علاوه بر اینها مشکل تنفسی که چند سال بود باهاش درگیر بوده رفع شد.. حتی الرژیم کاملا خوب شده بود که بعد از اینکه دو ماه پیش کرونا گرفتم یکم برگشته ولی نه به شدت قبل

به خاطر همین کلی بخوام حساب کنم و فقط جنبه  زیباییش رو در نظر نگیرم راضیم از کاری که کردم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بلخره جراحی کردم و حدود یه ماه از جراحیم میگذره

میخواستم تجربه روز عمل و بعدش رو بگم شاید به یه نفر کمک کنه

خب من توی پست های قبلی تجربه مطب گردی هام رو گذاشته بودم و این دکترا رو رفتم:

برادران

ثابتی

رجایی

باستان نژاد 

و در نهایت سامی

یه شرح کلی هم از مشکلات بینی ام بگم: نوک بینی گوشتی و همراه افتادگی، روی تیغه بینی ام یه شکستگی داشتم که باعث شده بود قوز ایجاد بشه. پوست روی تیغه بینی به شدت نازک ولی نوک بینی ضخیم و یه انحراف خیلی خیلی جزیی. با توجه به سایز بینی ام و البته مشاوره هایی که رفته بودم، انتظار یه بینی قلمی رو نداشتم و در حدی که ایرادات اساسی برطرف شه راضی بودم و البته سلامت بینی هم حفظ بشه به همین دلیل دنبال یه دکتر کم ریسک بودم که تجربه جراحی بینی های گوشتی داشته باشه.

به خاطر کرونا اکثرا وقتی میری مطب نمونه جراحی نمی بینی چون بیشتر دکترا ویزیت جراحی شده ها رو از مشاوره ها جدا می کنن. منم ۲باری که رفتم پیش دکترم ویزیت شدم نمونه جراحی ندیدم اما مشاوره اولم یه خانوم بود که ۱۰ سال پیش عمل کرده بود و کلی از کار دکتر راضی بود و با گذشت این سال ها بینی اش همچنان خوب بود و اون روز همراه خواهرزاده اش بود که از هلند اومده بود و میخواستن پیش دکتر جراحی کنن. در نهایت با جمع بندی مطب گردی ها و تحقیقاتی که کردم وقت جراحیم رو با دکتر سامی نهایی شد.

یسری دارو داده میشه که باید یه هفته قبل جراحی مصرف کنی و یه برگه راهنما میدن که چه کارهایی باید قبل جراحی انجام بدی و چه داروهایی نباید مصرف کنی به همراه یه برگه چکاپ کامل و انجام سی تی اسکن بینی که همه رو باید قبل جراحی انجام بدی و نتایج رو بفرستی.

چند روز قبل جراحی هم یه جلسه مشاوره با دکتر داشتم که توی اون جلسه دوباره دکتر بینی رو چک می کنه و کارهایی رو که میتونه انجام بده باهات مرور می کنه و البته ازت میپرسه اگه خودت درخواستی داری بگی. که من از دکتر خواستم تا جایی که میشه و به سلامت بینی لطمه وارد نمیشه بینی ام رو کوچیک کنه و اون افتادگی نوک بینی برطرف شه. بیشتر تاکیدم  روی نیم رخ بینی بود و همینطور ازشون خواستم در صورت امکان نیمه فانتزی جراحی بشه. بعد ویزیت منشی دکتر تمامی مواردی که باید برای روز جراحی آماده می کردم رو هم بهم کامل توضیح داد و تمام موارد رو یه بار دیگه چک کرد. ۲_۳ روز قبل جراحی باید مشاوره بیهوشی انجام داد و البته انجام تست pcr

دکتر یه روز در میون و فقط هم ۲تا جراحی انجام میده. نوبت من صبح بود که باید ۶ و نیم صبح بیمارستان می بودم. از ۱۰ ساعت قبل هم تاکید شده بود که ناشتا باشم و حتی آب هم نخورم. روز قبل جراحی دستیار دکتر توی واتساپ باهام در تماس بود و روز و ساعت جراحی رو باهام چک کرد و توضیح داد بعد از جراحی از این طریق می تونم با دکتر در ارتباط باشم.

در کل از خود جراحی اصلا نمی ترسیدم تنها نکته ای که باعث میشد استرس داشته باشم برای نتیجه بعد جراحی بود. روز جراحی هم خدا رو شکر خیلی اروم و بدون استرس بودم قبل بیهوشی هم دکتر توی اتاق عمل بود و ایشون رو دیدم. جراحیم حدود ۳ساعت طول کشید.

بعد از به هوش اومدن و منتقل شدن به بخش دستیار دکتر اومد و تمام نکات رو برای بعد جراحی توضیح داد و نسخه دکتر و داروها رو تحویل داد. 

بعد از جراحی به همراهم توضیح میداد که آروم آروم با قاشق کوچیک بهم آب بده و بعد از گذشت نیم ساعت اگه حالت تهوعی نداشتم می تونستم آبمیوه اونم با قاشق کوچیک بخورم . بعد کم کم بشینم و اگه سرگیجه و حالت تهوع نداشتم باید یه کم قدم میزدم و بعد میرفتم سرویس بهداشتی و اگه مشکلی نبود میتونستم مرخص شم که من به دلیل این که بعدش که رفتم سرویس سرم گیج رفت و تقریبا غش کردم ( که دلیل هم بیشتر ضعف بدنی خودم بود چون لاغرم و یه مقدار برام جراحی سخت بود) این باعث شد که ۲ ساعت بیشتر بمونم بیمارستان و بعد از بهتر شدن وضعیتم بلخره مرخص شدم. 

برای روز جراحی حتما یه لباس دکمه دار و راحت بپوشین. آبمیوه ترجیحا طبیعی و آب معدنی همراهتون باشه با قاشق کوچیک و لیوان

توی پست بعدی هم در مورد روزهای بعد جراحی و تجربیاتم از این روزا رو میگم.

منم بلخره جراحی کردم و حدود یه ماه از جراحیم میگذره میخواستم تجربه روز عمل و بعدش رو بگم شاید به یه ...

و دستت طلا منم ۱۶ بهمن با سامی وقت عمل دارم میشه همه موارد و بهم بگین که چکار کنم قبل و بعد عمل و اینکه از نتیجه راضی هستی من چون بچه کلاس اولی دارم یکم استرسم بیشتره بی صبرانه منتظر بقیه پست هات هستم 

منم بلخره جراحی کردم و حدود یه ماه از جراحیم میگذره میخواستم تجربه روز عمل و بعدش رو بگم شاید به یه ...

سلااااام دوست عزیز

من و الناز هم پیش سامی برای بهمن نوبت داریییییم

خیلی لطف میکنی بیای و از بینیت بگی 

و یا هر جزییاتی که فکر میکنی به ما هم کمک میکنه

دورباش اما نزدیک...من از نزدیک بودنهای دور میترسم

در ادامه تحقیقاااااتم  

تا اینجا پزشک هایی رو گفتم که باهاش ملاقات حضوری داشتم

حالا در مورد پزشک هایی که ذهنم زیاد در موردشون درگیر شد و پیجاشونو زیر و رو کردم و با مراجعه کننده هاشون به صورت مجازی صحبت کردم رو میگم

اولی دکتر بشارتی زاده

خوب باید در همین ابتدا بگم از کاراشون خوشم اومد در واقع از بیشتر کاراشون نه حالا همه که خیلی طبیعیه .هیچ پزشکی نیست که شما صد در صد کاراش به دلتون باشه

شروع کردم به دیدن همه کارای ایسنتگرامش که البته کامنتا همه بسته بودن

اینکه کامنت پیج پزشکی بسته اس برای مایی که دنبال تحقیق هستم شاید ناخوشایند باشه ولی در کل به نظر من خیلی هم ایراد بزرگی نیست چون باز بودن کامنت ها انرژی بسیار زیادی برای پاسخ دهی و مدیریتش میبره و نیازه یک نفر به طور کامل برای انجام این کار در نظر گرفته شه که خوب ممکنه هر پزشکی متحمل این هزینه نشه و یا بنا به نظرات شخصیش دوست نداشته باشه

مورد بعدی اینکه اگه هم کامنتا بازه به این معنی نیست که حتما همه چیز روبراس و سرجاشه چون دیدم که با حساسیت خاصی کامنت های منفی پاک میشه و بعضا گاهی پرره از کامنت های مدح و ستایش طوریکه که ادم به اصالت پیام شک میکنه

به هر حااااال

من شروع کردم به دیدن فیلم های پیجشون ولی یه چیزی از همون ابتدا تو ذوقم میزد

باید بگم من آدم حساسی به طرز رفتار آدم ها هستم

و از همون ابتدا نحوه برخورد خانم دکتر که برای شخص حساسی مثل من که تیزبینانه این موارد رو زیر ذره بین میزاره و بخشی از شخصیت فرد رو برام علنی میکنه
، خیلی رضایت بخش نبود

اولین مورد اینکه خانم دکتر رو بسیار اهل شوآف دیدم

از نشون دادن دسته گل بزرگییییی که مراجعه کننده اش آورده(اونم درست وسط نشون دادن باز شدن گچ بینی یه مراجعه کننده دیگه) تا سوال از مراجعه کننده هاش در خصوص اینکه امروز انتظار داشتید منو ببینیییییید؟؟؟بقیه هم باید به به چه چه میکردن نههههه خیلی سورپرایز شدیم چه خوب که هستییییید

و تمایلش به نشون دادن اینکه مراجعه کننده هاش فلان خانم دکترن یا زن فلان فوتبالیستن!!!

در حالی که از نظر من هیچ اهمیتی نداره این موضوع

ممکنه کسی با خوندن این مطلب با خودش بگه چه اهمیتی داره اینا ما میخوایم یه بینی خوب تحویل بگیریم چی کار به اینا داریم

اما من به شخصه تمایل ندارم پزشکم کسی باشه که نتونم باهاش ارتباط اخلاقی و انسانی بگیرم

بعدها که با موضوعات دیگه ای برخوردم مطمین شدم نظرم اشتباه نبوده

موضوعات دیگه از این قرار بود که:

مطلع شدددم   دختر خاله همسرم که هلند زندگی میکنه و البته ما باهاشون هیچ ارتباطی نداشتیم و نداریم در یک سفر محرمانه میاد ایران که پیش خانم دکتر عمل کنه

این رو هم من بعد از برگشتش از ایران توسط بقیه فامیل فهمیدم

اما موفق نمیشه عمل کنه و برمیگرده

با اینکه از قبل هماهنگی های نهایی رو کرده بوده با منشی های دکتر و شرایطشم کامل توضیح داده بود متحمل هزینه سنگین برای اومدن شده بود ولی نهایتا نوبت عملش وقتی تو ایران بوده توسط منشی کنسل میشه و به ماه بعد موکول میشه که عملا برای ایشون غیر قابل انجام میشده چون نمیتونسته الان بره دوباره چند هفته بعد برگرده

ایشون خیلی شاکی بوده از نحوه برخورد تند دکتر در قبال اعتراضش و بی تفاوتی منشی هاش

من از چند نفر دیگه هم شنیده بودم که معمولا خودش یا حالا منشی هاش وقتارو زیاد جابجا میکنن و معمولا وقتای نزدیک رو به همکاران پزشک خانم دکتر و یا افرادی که ممکنه براشون برند سازی شه میدن

مثل بلاگرا یا همین خانمای فوتبالیست ها

من به شخصه اینو بی اخلاقی میدونم و نمیپسندم

2810